• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
rockwall - майстор
a нещо за 25 л или 50 литров някой може ли да каже, че се наплаших оттези малките иако хвърля още 1-2, ще стигна цената на един 25 литров компресор
rockwall - майстор
поради липса на съвети , днес си взех едно Мetabo 25l, свърших едноседмична работа (без компресор) за 3-4 часа и мога да Ви го препоръчам от еднодневния си опит :lol:

както казваше един съученик през миналия век - КЪТУ УСИЧКЪ е

Изображение
LazarGanev - "Велик майстор"
Отде го взе, кви кинти? Днес гледах един много подобен, но с марка Black&Decker, един клент си го взе тези дни. Утре ще го разгледам по-подробно. Какво налягане прави? И на мен ми трябва такъв малък и леснопреносим. Дори се замислям за някакъв без бутилка, а пък отделно да има бутилка в работилницата, която да се подвързва при нужда.
evil - специалист
метабо си е марка ,спор няма
brum написа:
Тези бошовските пистолети вършат работа поне за неща на водна основа. Иска хубаво миене след всяко ползване, но като е с неща на водна основа това става доволно лесно. Това с което съм работил (хоби, не професионално) е Bosch PFS 55.
А да те питам, защото ми предстои лакиране на една барака с лак на водна основа, ти разраждаш ли лака, като го зареждаш? Още не съм пробвал да пръскам такъв лак с Бош-а, а ми се струва малко гъстичък.
  • 1
  • 2

Тема "Пистолет с малък компресор от Бриколаж?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: