• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
PPP - специалист
an4o написа:
Здравейте!Искам да ви се оплача, за тази малка кухня ми искат 3300лв. :x :xplode: Как ви се струва,реална ли е цената?Ако някой от Бургас знае къде има евтини кухни нека пише.До 1000-1500лв.всичко /монтаж,лайсни,дръжки и др./
Зависи от материала. Ако е ПДЧ е скъпа, потърси друга фирма. А и ако имаш екстри в нея като механизми, корниз за лунички и т.н, това вдига цената. Но най-важното е материалът да е качествен, защото има различни варианти на ПДЧ и MDF. Аз лично си предпочитам дървото, но не всеки го харесва...
shadowman - майстор
Нека Анчо кажи какво му е лицето щото ако е ПДЧ ми се вижда множко (но пък 1500 на око не са достаъчни), дали боядисан МДФ или постформиннг.
Да лицето е немско ПДЧ.Има и лунички и механизми.За монтажа ми искат 450лв.Много ли е?Сега разбрах от вас,че може вратичките да са от по-евтин материал!Кой е той? :? УЖАС тази кухня ми взе акъла.Защо в магазините никой нищо не ти обяснява.А може ли гърбът и плотът да са скъпи,а др. по-евтини?Благодаря ви.
shadowman - майстор
Немското ПДЧ няма да ти оскъпи чак толкова крайната цена. Плотовете гледай да не са евтинджоци (пример в практикер, бриколаж има плотове за 50-60 пари за 2,5 метра ама не струват, с тях май вървят евтините явор) щото върху тях ще се работи. Разликите между гръб и плот не са големи. Един по-евтин вариант е да си направиш корпусите от бяло а лицето (всичко което се вижда) вече по желания цвят. Между другото коко боло-то е кроношпанско изделие (може и да има немско, но не се сещам сяга).
  • 1
  • 2

Тема "Как да си сглобя кухнята сам?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: