Всичко за дърводелството
jakuzi - специалист
davido написа:
май изглежда тъп въпроса ми ?
:? :-D
vasilev - специалист
колеги човека просто иска съвет и моя е сложи си циркуляра на най-обикновенна маса-например на работния тезгях-закрепи го с две видии или стеги свърши си работата и го прибери до спедващия път
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не, човекъ иска точно такава маса.
Ако го беше разопаковал циркуляра, можеше и да види, че и без маса и без застопоряване си работи.
vasilev - специалист
Е, все пак трябва да се спазва елементарна техника на безопасност
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
vasilev написа:
Е, все пак трябва да се спазва елементарна техника на безопасност
Какво имаш предвид?
vasilev - специалист
имам впредвид че ако човека няма опит и изобщо не е закрепил машината може да стане непоправимото-да не дава господ
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
vasilev написа:
имам впредвид че ако човека няма опит и изобщо не е закрепил машината може да стане непоправимото-да не дава господ
Човек способен на това, и да му е закрепена машината ... да не дава Господ
Този така си звучи, Господ да го пази!
davido - специалист
Добри спорове предизвика въпроса ми за маса.
n_a - не знам как си звуча, но не съм пълен профан по темата и не знам защо един прост въпрос така те амбицира така негативно ?
На останалите - мерси за мненията.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Защо изобщо задаваш този въпрос?
Всяко дете неспало в час, с триъгълник в ръка, ще ти направи "онази" маса. Ако си добър, а не като мен, хвани се с думи простои ми обясни как така не си пълен профан по темата.
davido - специалист
Доколкото чета напоследък този форум - имаш много добри включвания , но явно има и теми , които не ти допадат, но се изказваш.
освен тази тема друг пример е - " търся магнитчета ........ " , където твоя отговор е " Аз си ги купих от супермаркета" , което не е особено точен отговор . При положение, че почваш да отговаряш , не е много трудно да кажеш къде.
По моя въпрос - всъщност аз не искам да си правя проста маса , искам да си купя готова , каквато има в линковете на въпроса ми.
Понеже първите мнения бяха "за" да си направя , питах за идеи.
Между другото , вече е готова , но въпреки това , ако си намеря готова ( метална ) или някой даде идея къде има, ще си купя.
Надявам се успях да прескоча летвата на профаните с този отговор ?

Тема "маса за циркуляр" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: