• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
LazarGanev - "Велик майстор"
medel76 написа:
не е дефектен,но на мен не ми е удобен.Легнат ли двама души тогава се огъва и скърца.просто искам нещо по стабилно по гърба си след като го разпъна и спя на него...идея?
Ако много скърца дивана не може ли някои от заниманията да се правят на пода - дори е по-добре, че не се губят сантиметри :?
VLADO66 - майстор
Ми ако своя е малък е важно,Въпреки че не съм виждал снимките вече има пластмасови столчета и легла за матрачни ламели които обезшумяват.
medel76 - специалист
Също и за спане не е удоен какво остава за други неща.На мен ми трябва за подсилване отколкото за скърацането идея.Какви са тези пласмасови?
VLADO66 - майстор
Дай снимките да видим чудесията.По принцип този тип легла не блестят с ергономичност,а по-скоро са напомняне на гости че надали ще им е удобно да спят 2вечери поред на този диван.
medel76 - специалист
утре ще се опитам да ги кача,че са големи.
galin56 - специалист
LazarGanev написа:
medel76 написа:
не е дефектен,но на мен не ми е удобен.Легнат ли двама души тогава се огъва и скърца.просто искам нещо по стабилно по гърба си след като го разпъна и спя на него...идея?
Ако много скърца дивана не може ли някои от заниманията да се правят на пода - дори е по-добре, че не се губят сантиметри :?
:lol: Ти пък нищо не каза. :lol: Как с моята приятелка и двамата обичаме повече аз да съм отдолу, не бих легнал директно на пода за нищо на света. А пък за сантиметрите уж и тия са доволни (поне така казва пред мене де). :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "диван в хола" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: