Всичко за дърводелството
PLOCHKATABG - специалист
brunder написа:
Искам да ми кажете какво да закупя виброшлаиф или фреза до 75,80 лв.Извинявам се за бързия пост но бързам за училище.
За тези пари можеш да вземеш само нещо за шкурене, няма хубава фреза за тези пари. 300-400 за Бош да дадеш е нещо що годе, ако не я насилваш да я изгориш .
PIP - майстор
Ако наистина си на 13 години, (в което аз се съмнявам) по-добре си купи виброшлайф, понеже за фрезата още нямаш книжка.
brunder - специалист
Защо се съмняваш че съм на 13.И как искаш да ти го докажа :)
PIP - майстор
Защото не разбирам как едно нормално 13 годишно ще се забие в подобен скучен (за него) форум.
brunder - специалист
Защо да е скучен аз принципно ми е интересно да чета за такива работи(дърводелство,металообработване,дърворезба,инструменти,и т.н.)

А също тъка чета и пиша тук защото може да съм по различен от другите 13 годишни мои пориятели.
kuzo - специалист
brunder написа:
Защо да е скучен аз принципно ми е интересно да чета за такива работи(дърводелство,металообработване,дърворезба,инструменти,и т.н.)

А също тъка чета и пиша тук защото може да съм по различен от другите 13 годишни мои пориятели.
Не си сам брато,аз съм на 17 и редовно посещавам форума и ми е много интересно. А и имам вече 3-4 изпълнени проекта от които много съм доволен :) (Също и аз се интересувам {дърводелство,металообработване,дърворезба,инструменти}
наи-много от инструменти тва ми слабото място ... защото те много ми улесняват работата,а и са много интересни.
Много ми е интересен форума и моля по-големите да не ни пренебрегват.
Последна промяна от kuzo на пет юни 04, 2010 8:42 pm, променено общо 1 път.
8180 - майстор
Малко ОФФ за Младежите.
Със сигурност ще зарадвате много от "по-големите" тук, ако залегнете повече върху правописа. Сега Ви е времето. После ще Ви завърти живота, гаджета и т.н., а сега, разбирам, имате повечко свободно време.
Сложете си поне поне по един коректор - няма да Ви е безинтересно, а докато си поправяте грешките, все ще ги запомните.
Има и теми по въпроса в Нашия форум.
Не е казано, че ще останете дърводелци или др. майстори, за да си позволявате ниско/средно езиково ниво.
Някой чужд език също ще Ви е от полза, за което също сте в много подходяща възраст.
Успех!
PLOCHKATABG - специалист
8180 написа:
Малко ОФФ за Младежите.
Със сигурност ще зарадвате много от "по-големите" тук, ако залегнете повече върху правописа. Сега Ви е времето. После ще Ви завърти живота, гаджета и т.н., а сега, разбирам, имате повечко свободно време.
Сложете си поне поне по един коректор - няма да Ви е безинтересно, а докато си поправяте грешките, все ще ги запомните.
Има и теми по въпроса в Нашия форум.
Не е казано, че ще останете дърводелци или др. майстори, за да си позволявате ниско/средно езиково ниво.
Някой чужд език също ще Ви е от полза, за което също сте в много подходяща възраст.
Успех!
Достатъчно е да се ползва Опера ! Аз съм за подобни изисквания, постоянно ги казвам на моите щерки ! :?
kuzo - специалист
Защо си мислите,че сте безгрешни ?
brunder - специалист
KUZO би ли ми споделил твоите проекти.И от колко време посещаваш форума.И може ли да ми дадеш скаипа си.И се радвам че не съм сам.

Тема "фреза или виброшлаиф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: