brunder написа:Искам да ми кажете какво да закупя виброшлаиф или фреза до 75,80 лв.Извинявам се за бързия пост но бързам за училище.За тези пари можеш да вземеш само нещо за шкурене, няма хубава фреза за тези пари. 300-400 за Бош да дадеш е нещо що годе, ако не я насилваш да я изгориш .
Всичко за дърводелството
PLOCHKATABG
- специалист
27 мнения в "фреза или виброшлаиф"
brunder
- специалист
brunder
- специалист
kuzo
- специалист
brunder написа:Защо да е скучен аз принципно ми е интересно да чета за такива работи(дърводелство,металообработване,дърворезба,инструменти,и т.н.)Не си сам брато,аз съм на 17 и редовно посещавам форума и ми е много интересно. А и имам вече 3-4 изпълнени проекта от които много съм доволен
А също тъка чета и пиша тук защото може да съм по различен от другите 13 годишни мои пориятели.

наи-много от инструменти тва ми слабото място ... защото те много ми улесняват работата,а и са много интересни.
Много ми е интересен форума и моля по-големите да не ни пренебрегват.
Последна промяна от kuzo на пет юни 04, 2010 8:42 pm, променено общо 1 път.
8180
- майстор
Малко ОФФ за Младежите.
Със сигурност ще зарадвате много от "по-големите" тук, ако залегнете повече върху правописа. Сега Ви е времето. После ще Ви завърти живота, гаджета и т.н., а сега, разбирам, имате повечко свободно време.
Сложете си поне поне по един коректор - няма да Ви е безинтересно, а докато си поправяте грешките, все ще ги запомните.
Има и теми по въпроса в Нашия форум.
Не е казано, че ще останете дърводелци или др. майстори, за да си позволявате ниско/средно езиково ниво.
Някой чужд език също ще Ви е от полза, за което също сте в много подходяща възраст.
Успех!
Със сигурност ще зарадвате много от "по-големите" тук, ако залегнете повече върху правописа. Сега Ви е времето. После ще Ви завърти живота, гаджета и т.н., а сега, разбирам, имате повечко свободно време.
Сложете си поне поне по един коректор - няма да Ви е безинтересно, а докато си поправяте грешките, все ще ги запомните.
Не е казано, че ще останете дърводелци или др. майстори, за да си позволявате ниско/средно езиково ниво.
Някой чужд език също ще Ви е от полза, за което също сте в много подходяща възраст.
Успех!
PLOCHKATABG
- специалист
8180 написа:Малко ОФФ за Младежите.Достатъчно е да се ползва Опера ! Аз съм за подобни изисквания, постоянно ги казвам на моите щерки !
Успех!

kuzo
- специалист
brunder
- специалист
Тема "фреза или виброшлаиф" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература