• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
sasooooooooo - "специалист"
Аз понеже си мислех за плъзгащи врати и затова... Даже се чудех как така неможеш да ползваш разстоянието пред гардероба :headbash:
zaksofon - специалист
Пичове, извинявам се, че толкова време не бях писал, но за съжаление искарах няколко дни в болницата поради бъбречна криза :sad: Както и да е, това не е мазе, а антре. Налагаше се защото нямаше къде да се събуваме в къщи - от входа се влиза директно на стълбите, а там площадката е много малка, двама човека си пречат. За това се наложи да измисля нещо. Тази ниша, която искам да затворя се получи, защото свързах антренцето с навеса за дърва срещу къщата и се получи едно много хубаво килерче и тъй като е доста дълбоко ако мога така да го опиша се налага да влизам целия вътре, макар да е малко нисичко-163 см, затова не е удобно да го разделя с три вратички. Трябва да са две, знам че е по-добре да са с плъзгане , но е май по-скъпичко така, а аз и без това мнооого се охарчих покрай вдигането на антрето... Е не чак толкова много защото си го правих сам, но се наложи да жертвам морето заради това. Така де, иска ми се да сложя вратички и търся евтин вариант, който мога да си направя сам, нали за това е форума все пак :-D Конкретни въпроси имам относно касата, по-горе някой писа да я направя от 6 см гредички или ПДЧ - разбрал ли съм правилно, не е ли много дебело това? Приемам всякакви съвети стига да мога да ги осъществя.
solo5 - майстор
6см е широко
а дебелината на ПДЧ-то (поне при мен е 18мм)
касата си я правиш както ти кеф и да стане здраво
лично на мен рамка от ПДЧ ми се получи добре
разбира се не трянва да прекаляваш с тежестта на вратите
ширина 6см ти трябва, за да монтираш без проблем пантите
miliad - майстор
колко е дълбока тази ниша
  • 1
  • 2

Тема "Помагайте за врата на гардероб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: