• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
trevora - специалист
Звънни им пак на колегите и им тегли една българска.Лично аз съм им ползвала услугите
http://www.salex.bg/index.php/Специални-предложения и в услуги

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (47.25 KиБ) Видяна 4591 пъти

Прикачен файл

2.JPG
2.JPG (46.37 KиБ) Видяна 4591 пъти
ribnikolaevi - майстор
Може и аз да не съм се изразил както трябва, питах за боядисан МДФ мат, пък те го водят ... и аз не разбрах точно как го водят, фронтални елементи май. Както и да е, благодаря за уточнението.
Ще им досаждам отново.
maroka - специалист
Само отметка: май говорите за Салекс Бургас и за този в София :)

Виждал съм и 2-те бази...и няма да се учудя ако в в Сф. не предлагат всички услуги :?
kendal - специалист
баш така си е марок ,базата в Бургас е по сериозната ...за съжаление
trevora - специалист
Невиждам логика,дори и само в Бургас да лакират,да не вземат поръчка.Предполагам,че имат транспорт всяка седмица.
maroka - специалист
trevora написа:
Невиждам логика,дори и само в Бургас да лакират,да не вземат поръчка.Предполагам,че имат транспорт всяка седмица.
Тая работа с транспорта я остави :)
Няма неувреден детайл по време на транспортирането...примери няма смисъл да се дават, предполагам всеки е патил.

Да не говорим за сроковете на доставка и 800-те оправдания с шофьора, товарачите и т.н.
shadowman - майстор
Оня ден къф го ядох с тия куриери. Поръчал съм плот с нестандартни размери от Хасково, ония ми хвалят някакви куриери D&D и са казали, че ще ми вземат 60-70 лева (колкото и на мен с буса). На другия ден ми се обаждат и казват, че са идвали и не са ме намерили или по-скоро не съм им отговорил на обажданията а заради тях зарязах една работа. На другия ден идват и единия плот ударен 3 см (по принцип не ми прече щото имам надмерка ама що да става така), шофйора вика, че така го е качил от офиса им (на куриера щото са преспали там)... почнаха се едни разправии, от офиса викат че стоката не е била застрахована и неустойката била 20 лева, чак ми стана смешно предвид че плота е 100 лева на квадрат а парчето бе 2,6/0,93, обаждам се на тия които ми го пратиха и започнаха едно мрънкания... то не стига ще ме забавиха, не стига че удариха плота ами и ми взеха не 130 лева за транспорт... малко не в темата ама се заговори за транспорт та не се здържах.
maroka - специалист
С всички спедитори е така :)

Любезността изчезва след вземане на заявка, оттам насетне се оправяй сам. Вината си е твоя, трябваше да ги накараш да ти го опаковат по ъглите поне, ама поне следващият път ще знаеш :)

И между другото: не да правя реклама, но D&D са може би най-коректните куриери. Аз лично нямам никакви оплаквания, но и винаги пакетирам като за световно.
shadowman - майстор
Всичко бе опаковано, но е имало удар който е скъсал и карона.
trevora - специалист
Винаги има риск при транспорта.Дори и аз като потребител от Бургас,нищо не ми гарантира,че няма детайла да бъде наранен при транспортирането от точка А до точка Б ,пък било и то 50 метра.Мисля ,че се правят застраховки.
  • 1
  • 2

Тема "боядисан МДФ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: