• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
GEORGI5959 - специалист
Още малко нагледен материал.

Прикачен файл

Picture 111.jpg
Picture 111.jpg (102.97 KиБ) Видяна 10159 пъти

Прикачен файл

Picture 113-1.jpg
Picture 113-1.jpg (101.92 KиБ) Видяна 10159 пъти

Прикачен файл

Picture 115-1.jpg
Picture 115-1.jpg (113.26 KиБ) Видяна 10159 пъти
Уважаеми господа,
Благодаря за всичките съвети, ще взема от всеки по нещо. Материала не е проблем за мен, аз имам достъп до материал от всякакъв вид, имам дървообработваща фирма. Лично аз се двоумих за дебелината на талпите. Мислех да бъдат 4см обработени, но според мен, ще бъде прекалено дебела. Относно височината, понякога влиза камион там, но не тир, за това е малко по-висока. Ще се опитам да корегирам височината. Благодаря и за снимките, чудесни идеи ми дадохте. Мисля тази порта да я направя с механизъм от сателитен приемник. Ако някой е правил такова нещо, може да сподели мнение. Благодаря
bogomilZ - специалист
вероятно имаш впредвид мехънизъм за насочване на чиния на сателитен приемник - при тази площ на крилото и при тази маса първия вятър ще изкърти захващането
sinbor - специалист
При тези размери и 4,5 см да е дебелината няма да сграшиш. При положение, че интериорните врати са с дебелина 4 см. ти сам си направи извода. Врата няма да правиш всяка година. Желая ти успех!
Относно механизма предвидил съм и този момент. Дебелината според мен трябва да е от порядъка 3,5-4,5см, но все пак да не прекалявам за да не стане прекалено тежка вратата.
височината на вратата трябва да е 230см, не 320. Грешката е моя
  • 1
  • 2

Тема "Голяма масивна врата за двор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: