Всичко за дърводелството
velsi - Почетен майстор
Ето го това, което аз имам:

Изображение

http://www.teka-bg.com/bg/product_detail.php?id=168
UNIOR - модератор
Само да знаеш от кога търся такова, благорско са инфото Velsi
leonardo_vd - модератор
arihtev написа:
за пвц кантове има специална машина кантослепвашта с хелметекс мойе и да стане ина4е машината нова балгарска от русе по4ват от 3000лв нагоре а за обрязването е отделна о6те толкова пари 4е става с оберфрезата сам сагласен
A някакъв линк на производителя? точно такава машина ми трябва.
arihtev - специалист
тия мисля 4е са наи изгодни http://www.solidnost.com/ дано ти помогне тва
masteradmin - майстор
Как разбра че са най - изгодни като нямат цени ? А и като гледам едната е само лепене на кантове, а другата за обрязване. Според мене тези машини не са за малък цех, а за някой завод.
arihtev - специалист
ми знам цените по4ват от 3000 до 6500 бях писал по горе другите са вносни пове4ето и на мн по високи цени примерно 30 хил за тия сам се обайдал по тел за тжа знам по и има и втора упртреба които не са по евтини от тия новите в русе
arihtev - специалист
за по евтини нз мисля 4е има6е некви ра4ни но незнам до колко ше варшат работа
bob - специалист
Аз май доста време не съм влазял в сайта. Машинката е като на Velsi.Върши перфектна работа. А относно PVC кантовете май съм чувал че става с пистолет за горещ въздух,но не съм сигурен.
petrov_ - специалист
bob написа:
С ютия стават перфектни. Вземи си само машинка за изрязване на канта(понеже канта 22мм а плоскостта 18мм) за да не нараняваш ламината.
каква е тази машина
jordanil - специалист
аз съм виждал нещо като пистолет с гореш въздух с два ограничитела от двете страни на плоскостта/в случая 18мм/ и пистолета върви по плоскостта и лепи канта.Явно е някаква самоделка,но стават перфектни

Тема "Лепене на кант?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: