Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
Браво, добре си се оборудвал.Приготви си и две бургии 8мм за дърво , всяка да е с ограничител. Едната за дълбочината на напречния отвор, другата за надлъжния отвор за дюбела. Иначе трябва да пробиваш първо едните отвори и след това да центроваш на ново за другата дълбочина. Поздрави. :)
Fitibaldi - специалист
това оборудване го имам още от кухнята като правих :)
иначе тогава си играх с едни центърчета да напасвам диблите и минификсовете и ми побеля косата.
comunikator - специалист
Колко струва това шаблонче за дибли!?
Fitibaldi - специалист
точно 32.99 лв. гледах, че има и други шаблончета, ама това ме грабна с видеото за демонстриране на работата му:
http://www.youtube.com/watch?v=qd_GeMkxpI0
comunikator - специалист
Цената е добра ако имах 30лв излишни бих си го взел на момента ;-)
ribnikolaevi - майстор
comunikator написа:
Наскоро си сглобих детска стая на винтове само и понеже винтовете се виждаха само на двете страници си купих едни много готинки лепенки тип тапичка с малко фрезенг изравняваш на нула и става перфектно.Има ги всякакви цветове ефтини са и почти не си личат.Много яко стана!
Би ли дал малко повече инфо за тези лепенки тип "тапичка"?
Fitibaldi - специалист
продават се на блистерче по около 20-30 лепенки на куп. изрязани са като кръгчета и само отлепяш от хартията и слагаш на главичката на винта. има няколко размера и много цветове. на линка има голямо разнообразие от тапи за винтове http://www.kentimpex.bg/catalog/cat.49
comunikator - специалист
Много як сайт жалко,че няма цени там!>?
ZEDYCUS - майстор
Тези тапички в Пловдив са по 60ст. листчето 50 броя. :)
shadowman - майстор
Аз лепенките ги използвам само вътре в шкафа, избягвам ги отвън защото работя с минификс а и като го напече слънцето се разлепят.

Тема "направа на секция само с дибли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: