• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
davido - специалист
Здравейте,
благодаря много за съветите.
Не е въпрос на парите, имам ги и мога да си сменя вратите, но въпроса е че съм любител направи/поправи сам.
А и не знам откъде да купя само врати.
Ще пробвам варианта с огледа, макар че може би ще натежат много.
Благодаря ви още веднъж.
mitaka_25 - напреднал
проблема е че като са сглабяли вратичките и са залепили таблето в канала което е недопустимо то никога не се лепи понеже от смяната на температурите и влажностите на въздуха дървото се движи,когато нее залепено най-лошото което може да се случи е да излезе нелакирана част.това може да се поправи само с нови вратички :-D
konak4iev - специалист
може да се махнат таблите да се исфалцват вратите ида се сложи огледало или фурнирован мдф
miliad - майстор
с фреза изрежи стената на нута отзад, за да освободиш таблата.
Ако може да покрие отвора я намести, и я ограничи с нещо да не се мести настрани. Ако не става сложи огледало или декоративно стъкло.Може да го прихванеш с тапицерски ширит прикован с малки пирончета-гъзерия.
cenko6 - специалист
Гардероба да ти е проблема. Какво да кажа аз като всичките 13 врати на къщата ми прозират така. Използвам пролуките за шпионка и за естествено проветряване на помещенията.
Радвай се че има и по-зле от теб.
pvk1967 - специалист
Така става като се ползва лошо изсушен материал или в помещението се прекалява с температурите, а влагата е неподходяща!
Последна промяна от pvk1967 на пон мар 19, 2012 9:25 pm, променено общо 1 път.
Spokoiniq - майстор
Чам...няма нужда от коментар...няма по-трагично дърво
pvk1967 - специалист
Че е кофти,кофти е, ама нали и фактора "пари" не трябва пренебрегване и се налага да се правят компромиси понякога! А че резултата често е плачевен....!
  • 1
  • 2

Тема "помощ! чамов гардероб !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: