• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
shadowman - майстор
оп, пуснал съм две еднакви мнения, може да изтриете това.
Последна промяна от shadowman на чет мар 03, 2011 8:55 am, променено общо 1 път.
mici - специалист
bogomilZ написа:
http://www.rosi.bg/panta-rosi-90-dalgo-ramo-427.html
Да, точно такава, но и тази е 35 мм, а аз търся 26 мм. Питах в един магазин, те доставят от Роси, отговориха ми че изобщо не са получавали такива 26 мм. Дали това не означава, че изобщо не могат да се намерят?
shadowman написа:
Тая панта има наколко имена, права, успоредна, в една равнина а в блум я водят щолен (като тук е и най-скъпа). Ако държиш на качеството вземи блум, ако гледаш да стане работата взимай кото искаш, само да спомена, че DTC се чупят и са алтави.
Видях и тази, но не съм сигурен дали има вариант 26 мм. Ще продължа да търся...
shadowman - майстор
Търси Hettich (май така се пишеше), предлагат ги "Киров". Почти всички полски мебели идват с тези панти. Според мен няма да имаш проблем използваш панти с диаметър 35мм, невярвам да си първия които има този проблем, в нас съм с обикновенна панта на блум и стига до 40 мм.
Последна промяна от shadowman на пет мар 04, 2011 7:10 am, променено общо 1 път.
mici - специалист
shadowman написа:
Търси Hettich (май така се пишеше), предлагат ги "Киров". ....
Да !!! =D> Наистина в каталога им ги има, остава да ги намеря в наличност в магазините на Киров. Благодаря shadowman :prost:
  • 1
  • 2

Тема "Търся такива панти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: