Всичко за дърводелството
forski - специалист
bisermonov написа:
Хубави са дъб като материал хубав спокоен сух ли е ще те надживее колко ти взеха ако не е тайна :)

За цената имаш ЛС колега :)
zil157 - специалист
Кажи колко струват! Защо криеш цената? Голяма работа ,че някой ще ти каже нещо от рода голям балък си ,как можа да се набуташ с толкова кинти.
duco - специалист
И на мене ми е интересно каква е цената .
forski - специалист
Здравейте колеги,не се притеснявам да споделя цената,както казва Бай Ганъо "Имал си бол пари,платил си " :wink:
Цената на голямата врата заедно с конструкцията и обкова е 6500лв. плюс монтаж!
Цената на малката врата плюс обков и монтаж е 1300лв.
Обкова е от ръчно ковано желязо !
На живо са още по-хубави :-D
zil157 - специалист
Има ли възможност ти да си ги сглобиш и монтираш?Все пак сме в "Направи сам".Ако да ,каква е цената тогава?
bisermonov - специалист
http://www.phivex.com/ От тук си купувам масла пращат ми ги с някоя куриерска фирма на при тебе е късно вече да ги мажеш идеята на маслото е да попие в дървесината то не образува филм върху дървото и затова не се пука бели люпи както другите лакове масло с лак на водна основа нее масло с вода не може да мешаш няма как затова са масла защото са силно водоотблъскващи има и за външно и за вътрешно приложение.
kapanec - специалист
Лака е много добър и няма нужда от други допълнителни лакове поне в следващите 3-4годи. а за след това има много добри тозиви за Лак на водна основа"сикенс" с10 годишна гаранция на покритието
toni_g79 - специалист
kapanec написа:
Лака е много добър и няма нужда от други допълнителни лакове поне в следващите 3-4годи. а за след това има много добри тозиви за Лак на водна основа"сикенс" с10 годишна гаранция на покритието
Покажи тоя лак с 10г гаранция на външни условия,че аз още не съм срещал такъв.Всички карат по 3-6 години,ако е на директно слънце и на половината от това.......Aко е "wood stain", вече можем да говорим за гаранция от по 10-15 години(и то само за плътните цветове,полупрозрачните и прозрачните пак са по 3-6 г).........
forski - специалист
zil157 написа:
Има ли възможност ти да си ги сглобиш и монтираш?Все пак сме в "Направи сам".Ако да ,каква е цената тогава?
Нямам представа колега,предполагам че може да си поръчаш всички компоненти по-отделно и сам да си ги сглобиш.
Аз лично не бих се наел с подобно начинание,излиза много скъпо ако объркаш нещо :)
bogomilZ - специалист
zil157 написа:
Кажи колко струват! Защо криеш цената? Голяма работа ,че някой ще ти каже нещо от рода голям балък си ,как можа да се набуташ с толкова кинти.
zil157 написа:

Тема "Лакиране на дъбови врати - СНИМКИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: