Всичко за дърводелството
ако може d_yankov1980@abv.bg
vata - напреднал
Надявам се да не съм нахален но aко може и на мен!
Благодаря предварително!
ivan_bos2000@abv.bg
shadowman - майстор
Аз използвам citting (на руски) и съм доволен, също мери и канта които ти трябва. Искам да кажа, че в повечето случаи които с каквото е започнал с това и продължава и то му е най-лесно.
vata - напреднал
shadowman написа:
Аз използвам citting (на руски) и съм доволен, също мери и канта които ти трябва. Искам да кажа, че в повечето случаи които с каквото е започнал с това и продължава и то му е най-лесно.
Колега, абсолютно си прав и аз ползвам нея ,само че, отскоро съм със Уиндоус 7 на единия компютър, и имам проблем с активацията, остава си само демо версия !!! Иначе за мен citting 2 е най удобната /защото си я знам :lol: / ,само да не се беше прецакал активатора :wallbash: :wallbash: !!
taxi855 написа:
Аз използвам тази: optimik . На български е. Ако нямаш ключ можеш да работиш с до 30 детайла. Разполагам и с ключ , ако искаш. Само не знам как да ти ги пратя, можеби на имейл? ( stoyan_krastev76@abv.bg ) А имам и ръководство за програмата. Между другото работата с тази програма е много лесно, но в началото има няколко тънкости за въвеждане на материала. Аз когато я използвах за първи пит бая се изпотих докато му хвана цаката, но след това е доста приятно да се работи. Програмата смята канта, припредварително въвеждане на данни може да смята всички разходи по изделието: винтове, обков и др.

Колега дръпнах си ръководството. Ще е удобно ли и на мен да пратиш ключа за програмата. Благодаря предварително. b.pankov@abv.bg
moniiii - напреднал
Благодаря от мое име и от името на всички дето са си оставили имейлите :lol: на колегата taxi855 за готината програма
bgtok - специалист
И аз Благодаря сърдечно!! Изображение
marian1 - майстор
Благодаря много колега, виж е един малък жест, колко хора останаха доволни...пожелавам все така да сме добри и отзивчиви....

Тема "Програма за разкрой-как да работим с нея" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: