Всичко за дърводелството
to4ka - напреднал
rum_sz: Благодаря за предложението, но става въпрос само за нови инструменти!
rum_sz - специалист
Заради програмата ли трябва да са нови? Ако ти даде фактура няма ли да минат?Машините са среден клас доказа ли се в времето.Съжалявам ,че немога да ти помогна.
kuuuuuul - майстор
А на мене ми е чудно,как човек който си няма понятие от дърводелство иска да прави работилница и да обучава хора с увреждания.Имаш ли представа всичките тези машини колко са опасни при неправилна работа с тях. :?
to4ka - напреднал
kuuuuuul: Пич, следващия път си направи труда да почетеш малко, преди да си отвориш устата, за да не ставаш за смях. Инструментите са за мен, аз съм "инвалидъТ", който ще работи с тях! Средното ми образование е техническо, квалифициран шлосер инструменталчик. Това, че търся мнението на професионалисти, не значи, че паса трева! А си мислех, че няма клоуни в този форум...
profesionalist_wood - майстор
Интересно....квалифициран шлосер инструменталчик и финансист :?: брей брей...
to4ka - напреднал
profesionalist_wood написа:
Интересно....квалифициран шлосер инструменталчик и финансист :?: брей брей...
Машиностроителен техникум и ВУЗ...
EDI - майстор
Е де, подхванахте човека.И аз съм с подобен дисбаланс в образованието - ТМТ студена с два 4-ти разряда и ВУЗ с коренно различна насоченост. :-D to4ka, не е зле да отидеш в някой магазин на представители на БОШ / ЗА СИЛИСТРА им адвама търговци на ул. ТУТРАКАНСКА 1 и на ул. ЦАР АСПАРУХ 25/, СКИЛ /представителите на БОШ/, СПАРКИ или друг производител със широка гама машини и там да договориш пакет от това, което предлагат, със сигурност ще имаш някаква отстъпка, а другите машини от свободния пазар да вземеш.
to4ka - напреднал
EDI: Ще го направя, ще им поискам оферти, но ще прескоча до Русе или Варна, че тук си е ебало майката. Един приятел, си купи три големи климатика от технополис или техномаркет(забравил съм) и след доста време разбра, че е трябвало да получи прахосмукачка, като бонус към климатиците, защото били в някаква промоция... Сещай се за какво ти говоря...
EDI - майстор
Аха, ясно :lol: В по-големите градове ще имаш по-голям избор и по-добри предложения, предполагам.
kuuuuuul - майстор
От прочетеното останах с впечатлението,че си някой гявол който иска да се възползва от помощите за хората с увреждания :sad: Приеми искрените ми извинения и съм готов да помогна с някоя машинка. :partyman:

Тема "Оптимизация на инструменти за малка дърводелска работилница." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: