• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко за дърводелството
stiv1961 - майстор
nonecon написа:
Ако някой от вас е от София и има такова чудо, би ли ми услужил за малко?
Хайде, бе софиянци, момичето търси помощ. А може тук във форума и любовна връзка да се зароди :? ......
като в сериалите :-D
profesionalist_wood - майстор
Доста работа е това,трябва да имаш наличните инструменти иначе няма да стане.В момента съм в провинцията и ще се върна след месеци и мога тогава да видя какво може да се направи... :? А за любовта,аз съм гола вода там :-D а съм на 26 но видял предостатъчно мъки.Всъщност я пробвай с маслата на OSMO,можеш да си докараш същия цвят като фабричния,леко скъпи са но дълготрайни :?
nikolson - майстор
Е,масла върху лак не става.
nonecon - напреднал
stiv1961 написа:
nonecon написа:
Ако някой от вас е от София и има такова чудо, би ли ми услужил за малко?
Хайде, бе софиянци, момичето търси помощ. А може тук във форума и любовна връзка да се зароди :? ......
като в сериалите :-D
хахахахах, Даам, стоя си аз в ъгъла със зачервени бузи и наклонени клепачи, а един мускулест гол до кръста дърводелец шкури ли, шкури вратата.... ааа и от съседната стя се чува Obsession....
Последна промяна от nonecon на чет юли 26, 2012 10:28 am, променено общо 1 път.
nonecon - напреднал
profesionalist_wood написа:
Доста работа е това,трябва да имаш наличните инструменти иначе няма да стане.В момента съм в провинцията и ще се върна след месеци и мога тогава да видя какво може да се направи... :? А за любовта,аз съм гола вода там :-D а съм на 26 но видял предостатъчно мъки.Всъщност я пробвай с маслата на OSMO,можеш да си докараш същия цвят като фабричния,леко скъпи са но дълготрайни :?
Е то аз 20лв дадох да ми я обърне един познат, 6 лева за лак, 5 лева за кит, 3 лева за шкурки, 4лв за разредител за лак, 10 лева за четки, сега не знам колко за скъпи масла Осмо(каквото и да е това) то по-добре да си бях купила нова за 70лв :cry:
housedoktor - майстор
Преди две години ходих да оправям подобна самодейност на една иначе хубава порта. Та съвета ми е -щкуриш до дърво .По голяма част от драскотините ще изчезнат.Ако не ,купуваш си кит за дърво,към който се добавя прах от самия материал.Лакирането не е трудна,но е много отговорна дейност.
torbalan - Дървен философ
Маслата на осмо са по-скъпи от "нова за 70 лева" :)
VLADO66 - майстор
Ама требе и каса ,монтаж и т.н.
torbalan написа:
Маслата на осмо са по-скъпи от "нова за 70 лева" :)
nonecon - напреднал
Добре, де, лака ще го изшкуря, той не е много, ама няма ли начин, някаква химия, която да разкара тоя кит.предпочитам с дупки и неравно, отколкото с бели петна.
Тани - модератор
Няма начин, ще трябва да изтъркаш И кита! Първо почни с шкурка 120 , а като изтъркаш грубото , заличи драскотините с 240 или 320
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Помощ! Окепазих си хубавата врата!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: