nonecon написа:Ако някой от вас е от София и има такова чудо, би ли ми услужил за малко?Хайде, бе софиянци, момичето търси помощ. А може тук във форума и любовна връзка да се зароди

като в сериалите

nonecon написа:Ако някой от вас е от София и има такова чудо, би ли ми услужил за малко?Хайде, бе софиянци, момичето търси помощ. А може тук във форума и любовна връзка да се зароди
stiv1961 написа:хахахахах, Даам, стоя си аз в ъгъла със зачервени бузи и наклонени клепачи, а един мускулест гол до кръста дърводелец шкури ли, шкури вратата.... ааа и от съседната стя се чува Obsession....nonecon написа:Ако някой от вас е от София и има такова чудо, би ли ми услужил за малко?Хайде, бе софиянци, момичето търси помощ. А може тук във форума и любовна връзка да се зароди......
като в сериалите
profesionalist_wood написа:Доста работа е това,трябва да имаш наличните инструменти иначе няма да стане.В момента съм в провинцията и ще се върна след месеци и мога тогава да видя какво може да се направи...Е то аз 20лв дадох да ми я обърне един познат, 6 лева за лак, 5 лева за кит, 3 лева за шкурки, 4лв за разредител за лак, 10 лева за четки, сега не знам колко за скъпи масла Осмо(каквото и да е това) то по-добре да си бях купила нова за 70лвА за любовта,аз съм гола вода там
а съм на 26 но видял предостатъчно мъки.Всъщност я пробвай с маслата на OSMO,можеш да си докараш същия цвят като фабричния,леко скъпи са но дълготрайни
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: