• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Всичко за дърводелството
Еднорог - специалист
Не знам доколко е коректно във форум без раздел "купувам-продавам" да се говори за цени, модераторите нека да решат, но ще отговоря на SoWhat. :)
Обявил съм 28лв. за продажбата на ракличката, но не смятам, че е реалната. Работата и времето за изработката биха показали малко по-висока цена. Цялата е мое дело, а не само орнаментите.
Размери:
външно - 80х55х67мм.;
вътрешно - 61х36х37мм.

Да, за е-бау ще обсъдим с човек, който знае английски. :thumbs:
marmoz - специалист
Не е реална-Много е ниска,колко време я гравира??
Стефко - специалист
Красива ракличка. Но да попитам - освен за украшение в някоя витрина, или вътре да се сложи някое златно бижу, за какво друго може да се ползва? Просто ми е интересно.
velsi - Почетен майстор
Стефко, това е кутия за бижута или ако щеш - накити. За какво друго да се ползва?! Ти за какво би използвал една захарница например? Просто ми е интересно.
Стефко - специалист
Така предположих и аз. Но с тия миниатюрни размери едва ли ще побере много. Пък и апашите такива неща гледат. А и аз съм още на тема строителство - това са си 3 големи торби цимент. Като цена. :?
Еднорог - специалист
marmoz написа:
Не е реална-Много е ниска,колко време я гравира??
За един работен ден гравирам поотделно четирите стенички и капачето, след това сглобявам стеничките и дъното и ги залепвам, след което трябва да изчакам около 1 час лепилото да стегне. Ако река да позакъснея с вечерята бих могъл да я мина първа ръка с лак, а втора ръка на другия ден пак вечерта.
Стефко написа:
Красива ракличка. Но да попитам - освен за украшение в някоя витрина, или вътре да се сложи някое златно бижу, за какво друго може да се ползва? Просто ми е интересно.
Радвам се, че ти харесва! И много точно разсъждение направи, защото моята идея за тази ракличка беше, а и се получи според мен, първо-да личи, че е умалено копие на старите български ракли; второ-да бъде ракла за бижута; и трето-самата ракличка да изглежда като едно малко бижу.
marmoz - специалист
Златно кюлче с размери 80/55/67 колко торби цимент са? :)
Т.Е. нещата не са съизмерими ,съизмерим е що годе вложеният труд в случаят но и това е субективно :)
Еднорог браво за рабоата стахотно изглеждат =D>
Стефко - специалист
marmoz написа:
Златно кюлче с размери 80/55/67 колко торби цимент са? :)
=D>
Това кюлче няма как да се събере в тия размери - вътрешно - 61х36х37мм. :?
MrMurdjo - майстор
Интересна тема. Преплита се с другата за машините с ЦПУ. Аз също съм пробвал за експеримент някои неща, но в момента цялото ми време отива за направата на подобрена нова версия на моята фреза с ЦПУ или както му викат, рутер.
parketmilanov - специалист
Страхотни неща !браво и адмирации усещане за дървото за детайла и всичко ...
ще чакаме още снимки на творения от теб!!!:)
поздрави и успешна седмица!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "CNC и работа с дърво" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: