• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
Ronin - специалист
Гледам много разбираш,да вземеш и в къщи да прегледаш мойте !
tysonlkr - специалист
Ronin написа:
Да разбирам ли че и на шарен боб гледаш !
Това за заяждане ли го казваш :?
И без да си врачка може да се установи. Загледай втората снимка в долния край и ще видиш. По принцип толкова стара черница почти винаги е гнила отвътре :wink:
Ronin - специалист
Змията ухапала лисицата,лисицата се оплакала на лъва,събрал горския съд,и питал как ще накажем змията,лисицата казала да и отрежем главата........Лъва помислил и казал много е жестоко,ще и отрежем опашката,обаче докъде.......Лисицата заподскачала и казала до врата до врата ......!

п.п Да се разбира като въпрос....до къде е гнила....до корена...откорена нагоре или от корена надолу !
petkov_75 - специалист
Утре я свалят и вечерта, ако ми остане време, ще пусна снимки! :) Що се връзвате на Стефан?!Ако е прав,ще го разберете от снимките,ако не,ще пие една студена вода! :toimonster: :-D
Стефко - специалист
Аз не казвам, че е изгнила. Казвам, че сърцевината отдавна е мъртва. И не става за нищо, освен за печката. Но, да изчакаме обещаните снимки със съответните разрези. Тогава ще стане ясно кой е прав.
Ronin - специалист
Аз мисля че вече няма значение дали е изгнила или плътна :yawinkle:
petkov_75 - специалист
Значение няма,но както и да е!Падна!Хората не разбрали,че трябва да оставят дънера цял и го нарязали на парчета!Вече не търся къде да го продам!Ще видим как гори!А ето и обещаните снимки!
Прикачен файл:
Изображение018.jpg Дънера,без сърцевина!Бъдеща поставка за маса!
Прикачен файл:
Изображение017.jpg Разклонението и то без здрава сърцевина!
Прикачен файл:
Изображение016.jpg Част от клоните,също без сърцевина!
Прикачен файл:
Изображение019.jpg Части от други клони, без сърцевина!
:-D
Врачката ще гадае ли по кората на дървото или по пръстените?! :-D :?
angelfilev - специалист
petkov_75 написа:
Значение няма,но както и да е!Падна!Хората не разбрали,че трябва да оставят дънера цял и го нарязали на парчета!Вече не търся къде да го продам!Ще видим как гори!А ето и обещаните снимки!

Врачката ще гадае ли по кората на дървото или по пръстените?! :-D :?
"Бързата кучка слепи ги ражда" :) Ако беше ме послушал да оставиш дървото, щеше да е друго догодина. Сега избери най-хубавите парчета. Занеси да ги разбичат по около 5см и ги остави . Ще потрябват, стига да ги запазиш от дървояди.
Така бих направил.
duco - специалист
А според мене си нацепи малко от сърцевината да има са си слгаш в ракията а другото в печката.
  • 1
  • 2

Тема "Черница?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: