• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
eraser - специалист
big_death - специалист
Хубаво се е получило ! Браво !
eraser - специалист
малко надписа на сатъра се получи тъничък, и при почистването на излишната боя малко се поизтърка и тази в прорезите ...
ако някой знае някакъв чалъм, как може да се направи това по успешно ... нека да сподели.
monilan - специалист
Браво, много добре е станало. А относно надписа на сатъра, не го пипай и така си е добре.
profesionalist_wood - майстор
Браво,поздравление за темата в която любителите си обменят ценни съвети и мнения :klatsch:
Гадно е когато се молиш на някой който е навътре в занаята професионалист(не като мене,аз съм по рязането с длета) и да ти мълчи като риба да не иска да ти каже някои тайни при положение че дърводелството отмира и ще остане в учебниците. В другите държави професионалисти и любители дърводелци работят активно по форуми и на пленери....
Илчо Илиев - майстор
profesionalist_wood написа:
Браво,поздравление за темата в която любителите си обменят ценни съвети и мнения :klatsch:
Гадно е когато се молиш на някой който е навътре в занаята професионалист(не като мене,аз съм по рязането с длета) и да ти мълчи като риба да не иска да ти каже някои тайни при положение че дърводелството отмира и ще остане в учебниците. В другите държави професионалисти и любители дърводелци работят активно по форуми и на пленери....
Абсолютно съм съгласен с теб!!!
За съжаление в нашенските форуми важи с пълна сила твоя подпис.....
Влязох в този форум да науча нещо,а това което знам , да го предам на други(а то не е никак малко),но...и аз като някои други колеги спирам да пиша...
Относно "дръвника" и сатъра, станали са уникални...
аз в началото не схванах добре каква е идеята,но се е получило произведение на изкуството =D> =D> =D> =D> =D>
Майстора може сериозно да се замисли за производство на такива сувенири!
eraser - специалист
Хихик.
Чичото на "майстора" вече ще го набие :axe: , ако пак напълни стругът и CNC фрезата с толкова много дървени стружки и дървен прах :lцl:
  • 1
  • 2

Тема "къде мога да намеря красив дънер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: