• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
danini - напреднал
с току що монтирани врати без дръжки (същите тепърва ще бъдат избирани)...цветът не личи много - на снимките сивото ми се струва по-тъмно отколкото е
първо пробвах с минимална фуга между първия и втория ред врати, после я поразширих - не знам защо, но ми харесва повече така
нужен е още малко реглаж, ама той ще почака
предстоят чекмеджетата, и някои други неща, които умувам за отвътре....евентуално и тази декоративна талпа, която се вижда в страни
само дето леглото може да ги превари :)
Прикачен файл:
DSCN3351.JPG
Прикачен файл:
DSCN3352.JPG
danini - напреднал
то стана направо говорисисам.бг
дръжките избрани - http://www.rosi.bg/cms/img_data/pic_3605/pic3605_4.jpg
от 8 броя при монтажа ги редуцирахме впоследствие на 4, само за долните врати
другите винаги могат да бъдат добавени след време
Прикачен файл:
DSCN3357.JPG
danini - напреднал
:lol: покрай швейцарското сирене се намести и таваннно легло :-D
в желанието си за по-високо легло от стандартното май се поувлякох и поолях :-D - матракът се извисява на скромните 67 см от пода
monilan - специалист
Ти направо си лягаш без чупки в кръста :lol:
danini - напреднал
monilan написа:
Ти направо си лягаш без чупки в кръста :lol:
:-D е, щом не трябва да си стефка костадинова за да се качиш - пак бива :)
ще видим падането как ще е :lol: и тогава евентуално ще мисля дали да го снижа с 15-на сантиметра - няма да е кой знае каква философия
струва ми се повече от достатъчно от стабилно, но...понеже подматрачната рамка е метална се чудя дали да не я захвана за леглото за допълнителна здравина :? някакви мнения в това отношение?
joroantonov - специалист
Ако не си с механизъм за повдигане щом имаш желание може да я вържеш за царгите, но при добра конструкция няма смисъл.
danini - напреднал
благодаря за отговора
самата конструкция според мен си е стабилна, но подобно "връзване", особено след като не би довело до проблеми, би я подсилило още повече, което....според мен никога не е излишно :)
аз продължавам да умувам за снижаването на леглото....харесва ми така, нищо че "пълни" цялата стая, нищо че визията му при по-ниски размери би се подобрила според мен в пъти....просто съм пропуснал един важен фактор - кучето :) макар че се качва - зор му е качването.... по-лошото е, че в процес на игра редовно се забравя,не преценя разстоянието и следва едно "тупппппппппппппппппппп, квииииииииииииик" :-D което при тази височина.....
Делян - специалист
Няма страшно, не пипай леглото, ще свикне :-D

Гардероба е бомба...
danini - напреднал
Делян написа:
Няма страшно, не пипай леглото, ще свикне :-D
смъкнах го все пак тези дни с 12 см с цената на малко нерви, но така и не остава време да го нащракам...не беше премислен добре, тази височина и на нас малко неудобна ни беше, какво да говорим за кучето
типично за мен - не е довършено - контейнери отдолу съм предвидил, идните дни ще гледам да ги направя
и две облегалки на таблата евентуално ще сложа
гардеробът....кога ли ще стигна до него да потърся и избера читави телескопични водачи за чекмеджета
  • 1
  • 2

Тема "гардероб "швейцарско сирене" :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: