Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
ZEDYCUS написа:
Да дразни Професионалиста май само. Инструментите са за използване, не за хвалене с тях. :lol:
Аз ли дразня? :? То си е ясно че си разпродава инструментите,но въпросът е ние какво бихме могли да направим мъничко да ги достигнем? Било то със подръчни средства,дори резултатите ще са задоволителни колкото купешките машини ако ги изработим сами
ZEDYCUS - майстор
Не ти дразниш, той те дразни с тези негови инструменти. :-D
M.S. - напреднал
Така му трепери ръката с камерата,че ми се зави свят докато гледам :rolleyes:
Ма дразни ме при положение,че толкова години съм учил дърводелство,отдал съм се напълно на нея и не мога да се оборудвам като хората в една мизерна стаичка.....сега последно време събрах парички и още търся абрихт който да е с прилично качество и още ровя из офертите. И още си дрънча с фордо,ето оня ден ми се спука маркуча за хидравликата и акумулатора даде фира напълно със заряда а тоя баси БМВ-то с 400 коня е като самолет
ZEDYCUS - майстор
Не трябва да те дразни, а амбицира и ти да успееш! На него никой не му ги е дал даром, изработил си ги е.
Вземи си абрихт на старо , вложи малко ремонт и пей сърце.
Ти караш стария форд, аз стария пасат - за 2 дена дадох 400лв, отиде водната помпа и протече ГНП-то. Кво да се прави дошло им е времето. Ще дойде време и ще ги сменим с някой друг таласъм. :-D
Chefo77 - майстор
Аз имам някакво чувство, че докато кара Форда, няма да може да си вземе много много инструмент. Като гледам, всичко отива за ремонт и поддръжка :lol:
Владо Владоооо.
Всичко постепенно, приятелю. На мен като давам пари за инструмент, някои хора ми казват, че съм луд. В същото време обаче почти същите говорят, че "добре съм си аз, имам си всичко" ... Далеч не е всичко, но е много повече от това, което щях да имам ако си барах мандалата по цял ден и висях по барчета или пък "инвестирах" в "маркови" дрешки. Или да чеша егото на съмнителни кифли например.
Така че всичко постепенно. И с добри намерения. И виж на Зедикус първия ред :wink:
lyubohar - майстор
Е,аз съм на 63год.
Работя на щат.Получавам 600лв.заплата.
След това работя допълнително.Имам доста клиенти.И те на такава заплата,че и по малка.
Хората с допълнителната ми професия се броят на едната ръка.
И аз карам 10год.кола.Вярно купил съм я нова,ама вече няма да мога.
Изучил съм си децата.Живея нормално.Ходя 2-3 пъти месечно на ресторант.
Една седмица в годината на почивка.
Е,успял ли съм?
Не е до желание и бачкане.
Други са причините.
Зедикус,и аз бачкам ама заплащането не е на ниво. Ми ще купя абрихта ама то се оказва по-трудно отколкото да си намеря жена! :lol: преди 2 дни дадох 140 лв допълнителни за нови предни гуми, задните са от 2005 г....и тях трябва да ги сменя а днес ще ходя да купувам хидравлично масло щото стария изтече. :-D на пежото което си продадох всичко беше чисто ново ама всичко опира до пари и поддръжка.
А на тоя богаташа, и утре ще си продаде бемвето със капата си,щото със фукане по-бързо стигаш дъното.
Аз лично в БГ не познавам богат дърводелец със скъпа кола и модерна лична работилница,достатъчно е да погледнете в темата ,,майсторски кът,, и си правете изводите колко сме зле.Кой дървена барака,кой мазе,кой гараж,кой таван,на един му висят оголени кабели,на друг му пада мазилката,на един сврял се в 1 кв метър,друг със инструментите на пра пра пра дяда си от турско...та така
Тани - модератор
Всичко има изключително прост отговор! Някой от вас може ли да прави по-добър сандвич от Макдоналдс ?
nikolson - майстор
Тани написа:
Всичко има изключително прост отговор! Някой от вас може ли да прави по-добър сандвич от Макдоналдс ?
Мнозина могат, мнозина ги правят. Никой обаче не може да продаде повече и с по-голяма печалба!

Тема "Мноу богат дърводелец бе" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: