Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
:partyman: Стойката е за походни изпълнения, лесно се носи и монтира на подвижната масичка с една стяга. Някой лев ще докарва отвреме на време.
griffin - майстор
зедекус машината повече ли е от 350W
ZEDYCUS - майстор
За съжаление не, 250 вата е. Метал пробива максимум с 1омм, дърво до 20мм,с повече не съм пробвал.
griffin - майстор
Зедекус аз не разбирам от такова не съм пипал но според братята от UK трябват мимимум 350 поне според тях
http://www.axminster.co.uk/morticing-attachment
ZEDYCUS - майстор
Не виждам логика в това, реално най големия чизъл е с 16мм бургия, а с такава бормашината пробива, пробвал съм. В краен случай ще монтирам един бг мотор 370 вата на Тетевен, намират се по 40-50лв. Отдавна мисля за такава интервенция. Иска повече усилие при самия натиск с ръчката за да се оформи квадратния отвор. Като сглобя и пробвам ще си каже, най много да имам чизли за продан. :-D
Друга бормашина надали ще взема няма място за по голяма. :partyman:
griffin - майстор
Само отбелязвам колега както казах такова животно не съм пипал просто го имай на предвид, може би заради самите свредла че са по особенни.
colyo - специалист
Ако не е тайна на колко ти се вързаха квадратните бургии?
profesionalist_wood - майстор
ZEDYCUS написа:
Моята я взех преди време от битака в Пазарджик. Изображение
Не знаех че в Пазарджик продават на битака такива машини,щото в Софийския започнаха да изчезват търговците и сега само тъмнокожи марсианци има които продават невероятни боклуци които не стават за нищо :?
ZEDYCUS - майстор
From amount 39.53 BGN
To amount £16.00 GBP
Exchange rate: 1 Bulgarian Lev = 0.404811 British Pounds
И 2,50 доставка до Пловдив.

Профи там е на късмет на какво ще попаднеш. Може и 10 пъти да идеш и да няма нито една.Тая беше внос от Франция. Аз при марсианците не ходя на кръстовището със светофарите. Там е страшно. :)
kendal - специалист
Последна промяна от kendal на ср мар 12, 2014 10:20 pm, променено общо 3 пъти.

Тема "Приспособление за пробиване на отвори за панти и сглобки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: