• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
ZEDYCUS написа:
Честито за придобивката!
Горкото БМВ зор ще види и на части да е банцига. :-D
Щеше ли да ни е интересен живота ако нямаше трудности с който да се борим и преодолявяме :-D Точно си мислих мама му ст..а ако имах пари да си платя и някой да ми го докара и инсталира пък после си викам ако имах пари сигорно щях да се занимавам с куп безмислени неща и от никое нямаше да изпитам удоволтвието което изпитвам от дърводелството....
bimbaeco - майстор
Това и аз съм си го мислил много пъти. Честито за банцига, жив и здрав да си бачкаш :drinkers:
ZEDYCUS - майстор
Ще знаеш някой китаец на е проклел , за да ни е толкова интересен живота. :-D
Покажи докъде стигна с люлеещия се стол, в темата за тезгясите беше показвал снимки. :partyman:
bulhomes2 - майстор
По-добре наистина го разглоби, че да не опукаш колелетата или плота!
mavryt4o - майстор
ZEDYCUS написа:
Ще знаеш някой китаец на е проклел , за да ни е толкова интересен живота. :-D
Покажи докъде стигна с люлеещия се стол, в темата за тезгясите беше показвал снимки. :partyman:
това е първия които правих миналата година без почти никакви инструменти а втория нещо ме домързява детаилите са шлайфани тря лепене ,шлаифане ,зглобяване,лак ,тапициране....но доста по-добре ще изглежда не като първия на който шлайфането беше с раш пила...

Прикачен файл

11062013625.jpg
ZEDYCUS - майстор
:partyman: Екстра е ! Ще заспи един такъв на беседката, като направя работилницата някой ден ще е първа грижа :-D
mavryt4o - майстор
ZEDYCUS написа:
:partyman: Екстра е ! Ще заспи един такъв на беседката, като направя работилницата някой ден ще е първа грижа :-D
шаблоните стоят :wink:
ZEDYCUS - майстор
Трябва да ги копирам, хем ще черпя някоя бира. :partyman:
bulhomes2 - майстор
Дууу. Къде е тая тема, че съм я пропуснал?
mavryt4o - майстор
bulhomes2 написа:
Дууу. Къде е тая тема, че съм я пропуснал?
viewtopic.php?f=35&t=40366
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "питане на банциг бу 801 вече закупен реставриране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: