Всичко за дърводелството
koleto84 - специалист
Еииии... и мойта маса от поръчковите модели на Троянска фирма.
Изглежда убо ма измама кат го получиш.
Мисълта ми е,че за тез пари човек очаква повече,пък то
очаквай-неочакваното! :rolleyes:
profesionalist_wood - майстор
teon написа:
... :? ми що не си седя там к'ат ти харесва толкоз?
Щото ако останеш нелегално и нарушиш имиграционния режим отиваш в панделата при двуметровите негри :-D
lov - майстор
Сагата приключи даже за мен учудващо бързо. Още щом като почнах да изброявам дефектите и до МДФ-а не можах да стигнаи кандисаха да си я изринат и да върнат парите. Не знам дали бях много убедителен но май си знаят лайната и кой се върже да си трае.
Последна промяна от lov на пон фев 02, 2015 8:19 pm, променено общо 1 път.
Утре ще снимам дефектите на нощното шкафче,гардероба и холната секция. Там е пълна трагедия...мебелите са на немския магазин COMO
EDI - майстор
Aбе, Лов, що не събрa нa мaсa съфорумци, зa 5 денa щяхме дa ти нaбичим и мaсa и столове. :lol:
griffin - майстор
лов ако не е тайна колко си броил за масата или там каквото се е включвало в комплекта.
Обаче си личат следите от молив на краката на масата
lov - майстор
Масата 500 и за двата стола 125 като цената е с включена 10 % отстъпка щото било предколедна промоция. Та иначе цената е на горе а и дамаската си е от мене.

Бе то за молива ли да гледам кат от другата страна има парчета накъсвания в материала 3-4 санта по вертикала и то с много яка разлика в цвета.
griffin - майстор
Не знам какви са цените на дърводелските услуги в БГ но качеството наистина е зле.
Тук имам така да го кажа образец на мебел правена от дърводелци предполагам всички детайли които са видими и могат да се пипнат лесно са доста добре направени въпреки че има и някои неща които се виждат като дефекти, но невидимите детайли са нешлайфани или са направени от по мека дървесина. Предполагам това е нормално.
crez - майстор
Майсторе, не прави тази агитация, не ми харесва тяхната политика позната ни от римско време. За да държиш един народ в подчинение и послушание да не мисли за политика, дай му "Евтин хляб и зрелища" това е америка. Знаеш ли по какво си приличат и по какво се различават тоталитаризма и демокрацията. И двете политики се стремят към пълно подчинение на целия свят(по свой образ и подобие) и двете разполагат с репресивен апарат, пълноценна боеспособна и многобройна армия,медии изцяло подчинени някому, НО се различават в едно "пълен търбух за политика глух" капитализма на това залага, тоталитаризма на празен стомах и тормоз,но и тук е разковничето, в тоталитаризма се раждат политици и революции, а това движи света напред. Другото е залояване,пълния търбух прави мозъка ленив.

Тема "Дърводелски Абсурди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: