Радвам се че породих дискусия което само по себе си е напредък.Понаучкахме че ще се работи с масив за което много ме радва и съм задължен да помогна по някакъв начин.Първо не мисля (или поне не трябва да е) в стила на форума като някой има мерак да направи нещо сам да му убиваме ентусиазма като му предлагаме от каде да си го купи .Първо си намери сух материал примерно чам орентировачна цена 400лв за м3.Около 3 см дебелина.Предлага се на талпи необработен груб.Трябва да се заглади с абрихт и калиброва на щрайхмус незнам какво имаш в предвид под някакви машини. Правиш проект на мебела с размери.ох бая си пийнах лека

Какви талпи, извинете ме за тъпия въпрос понеже в България дъски не съм купувал, ма се треба някъде да продават готови дъски, калибровани и щях да кажа прошнуровани..

Без дюбели, без бисквитки, без винкели. Нула рязане от мен. Няма дори канали в страниците (тогава нямах настолен циркуляр). Освен 7 дъски етажерката съдържа единствено винтове. Всички дъски са си както ми ги резнаха в магазина. И не е мръднала. Ползвам си я вече 2 години. Ако се поохарча за фазер за гръб, ще стане много по-здрава. Него също могат да го резнат в магазина.