• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
nikolson - майстор
Първата, под голямата снимка (от 650лв) е с чугунени плотове и борапарат. Циркулярът не е добре направен, но като цяло, е по-добре.
mavryt4o - майстор
Само едно ще кажа много дебнене ,парата в джоба и реагиране веднага ден 2макс.Давам пример с моите мащини.Индустриален банциг Бу 801-300лева,малък банциг пак чугунен с 400мм колела 150лв без двигатели но аз ги имах,абрихт-щрайх-борапарат якорудски-650лв,чугунен циркуляр с повдигащ механизъм-70 лв за 50лв му намерих 3киловатов трифазен мотор сам си направих голям плот с линеал ,подариха ми каретка пак сам си направих греда за нея и сега е безгрешна машина,голямата ми фреза много кадърно направена с каретка балабар с 2 глави и десет комплекта ножове 70 лева подариха ми мотор за нея,метабо216 с фреза бош 1400 почти нови за 200 ,трифазна настолна бормашина 150 и много дребни машинки и правени от мен шлайфове ,струг,стеги за смешни цени.Вярно отне ми 2-3 години но в процеса на работа не се усеща толкова .
mavryt4o - майстор
https://www.olx.bg/ad/petoperatsionna-m ... 6ykVD.html за сега това е на сносна цена ако някой търси.Иначе не съм фен на многооперационните.
  • 1
  • 2

Тема "Разпродажба на машини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: