borkata3000 написа:Ха добре дошъл в клуба.
А цена?
А ако трябваше да плащам и за труд ...

Харалампи написа:Трябваше да направиш 5 бр. иначе са ОК. Правят се 5 защото ако имаш 3 дюбела и 2 охлюва ...Незнам дали не бъркам, но мисля да не ползвам охлюви.
borkata3000 написа:Хм, я разгледай някой готов шкаф. и двете схеми са неправилни. Идеята е да се виждат страниците, а не връзките. Гърбът влиза в страницата, а вратичката покрива страниците, тавана и дъното. Има едни скрити елементи, може би именно тези "охлюви", дето се монтират в страницата и през другата плоскост се стяга. Те не се виждат. Като ползвам дибли, не пробивам докрай и съответно не се виждат.
При връзки от тип 1/2 смятам да използвам само дибли и лепило и с помощта на стяги да осъществя връзката. Отново незнам дали бъркам.
Има ли наистина смисъл при такава връзка да ползвам охлюви (аз ги знам като минификс)?
При връзка от тип 3/4 смятах да ползвам дибли и винтове, но след твоята препоръка се замислям за охлюви, тъй като модула с този тип връзки ще бъде нависоко така че винтовете ще се виждат. А тези кръгчета, дето се слагат, за да покрият винта да не се вижда, ги изключвам, защото по ме дразнят от открития винт.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: