• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 165
Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
nautilus33 написа:
mavryt4o написа:
..Чуждото тяло ако незнаеш се прави като се направи еднакъв канал и в двете чела и се слага летва.Става като нут перо но е по-слаб но лесноизпълним.Действай.
Благодаря. А може ли една снимка, че да го видя точно какво представлява?
Напиши spline joint и ще разбереш
nautilus33 - майстор
Погледнах го. Може да се опитам.
wanderer - специалист
засилил съм се към тонираните масла на OSMO. дървото трябва да стане лилаво, а нямам идея с какъв интензитет излиза цвета след изсъхването. цветен нюанс с личащ фладер на дървесината, или по интензивен цвят по близло до боядисано? дървото ще е чам. ако някой има снимка още по добре.
mavryt4o - майстор
wanderer написа:
засилил съм се към тонираните масла на OSMO. дървото трябва да стане лилаво, а нямам идея с какъв интензитет излиза цвета след изсъхването. цветен нюанс с личащ фладер на дървесината, или по интензивен цвят по близло до боядисано? дървото ще е чам. ако някой има снимка още по добре.
Милеси имат много хубави водни лакове подчертаващи фладера.Питах продавача те са и официалния вносител склада им беше като лаборатория и той ми каза ,,носиш ми снимка и ти го правя същия"Не са скъпи тази е евтината серия 3в1 и е 16лв литъра.
mavryt4o - майстор
mavryt4o написа:
nautilus33 написа:
mavryt4o написа:
Аз лично маркиращи ножчета само дето е много крехък върхът.
Аз се чудех дали не ги изхвърлят, понеже видях, че можело да се правят длета от тях :)
Правил съм си стават прави длета чудни.За струга длетата ми са доста по-масивни не ми се рискува има доста биене а хсс е крехък
Ето някой идея от мен

Прикачен файл

2017-07-30 09.03.04.jpg
wanderer - специалист
благодаря за информацията, тези не ги знаех. ще проверя и при тях кокретно за тонирано масло. и по скоро да НЕ подчертава фладера (то па на чама един фладер) :-D
nautilus33 - майстор
mavryt4o написа:
Ето някой идея от мен
Супер. Определено ще се разходя до близките дърводелни :)
Ивелин1 - специалист
Извинете, че се намесвам в темата, но ще ми помогнете ли да си намеря абрихт-щрайхмус до 1000лв.Може и втора употреба!
Видях Абрихт-Щрайхмус Scheppach HMS1070
Който има, или е ползвал моля да каже мнение за машината.
Машината ще се използва за хоби цели!
Благодаря предварително!!! :o
mavryt4o - майстор
Има български изпадат в олх търси Аз дебнах 2-3 месеца за моята якорудка 3 операционка за 650.Взех си вече голям абрихт и ако изпадне щрайхмус на сметка ще я шитна.
Ивелин1 - специалист
Благодаря. Ще търся.
Какво мислиш за Абрихт-Щрайхмус Scheppach HMS1070???
Или ако може някой друг модел да кажеш, който е в моя бюджет? :?
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 165

Тема "Тема за бързи въпроси и отговори в дърводелството" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: