Всичко за дърводелството
jordano - специалист
Прикачен файл:
Krast 1.JPG
Прикачен файл:
Krast 1.JPG
Ето нещо от чам правено преди двадесетина години. Права е сон4о , че детайлите трябва да си по- едри и да има силно стилизиране.
caffe_88 - специалист
jordano написа:
Върба, слива, круша, череша, топола. Само от дрян не пробвай, че няма такива дъски :lol: . И да не се развихриш с брадвата сега! Чакам да ми покажеш някои неща, както бяхме говорили. Бъде здрав х и успех.
Върбата и белия бор не стават едното се работи хубаво но гние бързо другото се чупи мн. се мечка при работа аз работя предимно върху липа трепетлика топола бреза пиринска мура речна елша меки и приятни за работа иначе съм пробвал най различни дървесини меки твърди екзотични но няма смисъл дасе мъчи човек на твърдо дърво ако работата него изисква/
kir40 - напреднал
Аз ползвах това http://www.barleansbg.com/flax.html имах налично в къщи но много скъпичко ми излезе :partyman: :partyman: :partyman:
jordano - специалист
Браво бе Кирчо, ти се излекувал дървото от холестерола и сега е с такъв здрав организъм, да му завидиш :) Наистина ли си ползвал такова и от кой вид, ленено или рибено?
GUEVSKI - помощник
Хехехе :lol: kir40 пробвай и с ТОВА
за разхлабване на дървоядите :-D
caffe_88 - специалист
Ето една дъска за рязане с дърворезба от мен/

Изображение

Изображение
Изображение
Приятели имам нужда от помощ. Имам две трупи орех около 65-70см дълги и около 30см дебели. Търся някой, който би ми ги разбичил и рендосал /позагладя/. Става дума за район Стара Загора. Много ще се радвам ако някой помогне лично или с контакти.

Благодаря!
rum_sz - специалист
5roff написа:
Приятели имам нужда от помощ. Имам две трупи орех около 65-70см дълги и около 30см дебели. Търся някой, който би ми ги разбичил и рендосал /позагладя/. Става дума за район Стара Загора. Много ще се радвам ако някой помогне лично или с контакти.

Благодаря!
Срещу бившият сервиз Москвич.
Благодаря Румен! Утре ще отида :)
jordano - специалист
Прикачен файл:
$elist1.JPG
Eдна нова работа, недовършена. 80 х 60 см, червена върба.

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: