Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Право вика Мишо, 8 мм комплект СМТ 3 фрезера за врати е 250 лева.12,7 се намират за около 100-тина.Ето ви един комплект за врати 12 мм - http://olx.bg/frezeri-komplekt-nemski-i67715350 само 90 лева.
sreky - специалист
Спаркито 205 има инчови цанги,по 5-6 лева е комплекта ако не се лъжа,но ако се интересуваш питай Кумай
Имам Макалистър но е 1500 ватовия при него оста играеше ролята на половин инчовата цанга отделно има 3/4 цанга и си взех преход 1/2 към 8 мм-мисля че ми дойде под 15 лв с доставката
п-п . Сега се загледах че Мака има метрични цанги,не знам за къде е правен и е много пари,моя го купувах от Ибей чисто нов беше обявен за 30 лири ма се заядохме с един та накрая го купих за 46 за доставка до БГ 10 лв та сметни колко излиза и то нова машина
ridik - специалист
Обадих се за спаркито но ядец -изпуснах го та съм в изходна позиция.
big_death - специалист
Пробвай с хитачито.
profesionalist_wood - майстор
всичко литна,аз прибрах макалистъра :-D
ridik - специалист
Хаха имам чувството че аз ги обявих за продан
EDI - майстор
Мaкaлистърa е вaриaнтa зa Европa, зaтовa е с метрични цaнги, инaче е същaтa кaто моятa.Имa инчови зa СПAРКИ, евтини сa, aмa сa дефицит.Нямaм фрезa СПAРИ, aмa имaм инчовия комплект. :-D , знaе ли се.
Еди дай да сравним цангите на Макалистъра и на спаркито,щото визуално са 1 към 1....
EDI - майстор
Не стaвaт, пробвaл съм вече. :-D
А карантиите как са? И те ли са различни?

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: