Всичко за дърводелството
vsm - напреднал
На опаковката пише призводител МИНМЕТАЛ Китай;
Внасяни са в Сърбия, Босна и Херцеговина,Македония, Украйна,Албания и Косово.
За 13 лева двата комплекта........и калинки ли да искаме :-D
profesionalist_wood - майстор
Като цена идеална за пропаднали държави....
mitko64 - майстор
Логото е същото, утре ще ходя до село, може да ги снимам.
cvetankirilov - специалист
Точно същия комплект фрезери си купих от практикер. Ползвам съм 4-5 фрезера и мога да кажа, че не режат никак зле, обаче колко ще издържат не мога да кажа. Ползвал съм предимно профилните с лагер. ама тези на линка който си дал и тези които си снимал са различни комплекти
vsm - напреднал
cvetankirilov написа:
Точно същия комплект фрезери си купих от практикер. Ползвам съм 4-5 фрезера и мога да кажа, че не режат никак зле, обаче колко ще издържат не мога да кажа. Ползвал съм предимно профилните с лагер. ама тези на линка който си дал и тези които си снимал са различни комплекти
Ами не съм ги загледал, че са различни, онзи ден видях сайта и реших да ходя до фирмата
защото ми е близо до работата.
Това предлагат което съм снимал.
Просто не мога в апартамента да пусна фрезата, иначе ще имам веднага поглед.
Пък ако не работат добре няма да ме е яд.
Ако пък бръмкат ще ги ползвам.
Решил съм от един същи профил имам и от парксайд от фрезата и от бюджет от разпродажбата и
от тези ще си права скоро време тест! :?
EDI - майстор
Aбе, може и дa режaт.Сaмо внимaвaйте с челните фрезери при подaвaнето дa не ги зaбиете в детaйлa, че плaстините много стърчaт, дa не се откършaт.
EDI написа:
То всичко за тези пари е китайско. :-D При ФРУД, СМТ и другите няколко подобни маркови производители 2 обикновени прави фрезера са 80 лева.С по-големия комплект ти се увеличават възможностите, имам го същия.Между другото като правих дъбовата врата в един чеп скапах леко един СМТ Ф 10 с водещ лагер, а ЙОНИКО-то откомплекта за врати /профила и контрапрофила/ папкат чеповете без да им дреме изобщо.Вярно, че са с масивни режещи пластини :-D , ама все пак.

Толкова ли е зле СМТ? въпреки високите цени.... Гледам,че Йонико са евтини,ама чак пък да хрупат чепове :?
ZEDYCUS - майстор
Имам опит с СМТ фрезери с работа върхи ПДЧ издържаха много линейни метри рязане( рязане с прав фрезер по шаблон) Не бяха евтини, на вилата работя само на дърво с големия комплект на Райдър яде си чеповете без проблеми. :?
EDI - майстор
Префектни са си СМТ, просто фрезера който ползвах беше с по-нежни пластини и опашка 8, докато ЙОНИКО бяха с опашка 12,7 и съответно 2 пъти по-дебели пластини от СМТ, просто насилих фрезера за нещо, :-D дето не му е съвсем работа.
Гледайте колко хитро е направен борапарат за оберфреза! Как не съм се сетил досега
http://olx.bg/stoyka-za-ober-freza-i19568461

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: