Всичко за дърводелството
ridik - специалист
Колеги има ли някаква възможност да се направи преходна втулка на струг.Вече ми писна - обаждам се в Ташев за такава пр.втулка от 12,7 на 8мм понеже гледам в сайта че имат на 8мм такава но не ставала питам "какви са вътрешните и външни размери" ама явно ги мързи та пишат "абе не става " .Отивам в Тека Пловдив гледам в сайта имат от 12.7 на 8 на 6мм но "ами нямаме такава само с поръчка от Италия за 3 седмици"- то излезе все едно от Луната ще я докарват.Та мисълта ми е на стругар от Г65 - стомана и само едно прерязване дали ще стане.А и един друг въпрос като меря цангата вътрешно е 12.7мм точно а на машината пише 12мм - та като се казва 12.7мм или 1/2 дали точно толкова е по шублер или има възможност просто оригиналната цанга да е сменена с такава 12л7мм.
EDI - майстор
Всички цилиндрични преходни втулки стават за всякакви машини, само размерите за съвпадат.Няма такова нещо да не стават.Вероятно цангата е сменена, не е допустима такава огромна разлика от 0,7 мм, дори и РАЙДЪР нямат такива разлики във Ф-то. :lol: Става да си направиш втулка, но с едно прорязване е рисковано, затягането няма да е многоточково.Не, че няма да стане, ама си е риск при високи обороти.В ТЕКА за някои продукти е така, чакаш да си направят общата поръчка и включват в нея и твоята част.
ПРОФИ тези големите комплекти са от време оно, вече не ги внасят, продават само остатъците.
ridik - специалист
Е най -накрая светлина в тунела -преди час писах на Тека.бг и чудеса "Здравейте,

Имаме втулката на склад, цена с ДДС 11.36 лв.

Поздрави

ALEKSANDAR METODIEV".Та за сетен път се убеждавам че на жена още повече "моме" на 18-20 години продавач в магазин за техника доверие никакво .Не стига неосведомена а и я домързя един телефон да завърти до централата за справка.
И даже вече я поръчах!
EDI - майстор
Аз точно с Методиев си кореспондирам, като се налага, човека е наясно с материята и наличностите, и то много. :partyman:
Chefo77 - майстор
EDI написа:
Аз точно с Методиев си кореспондирам, като се налага, човека е наясно с материята и наличностите, и то много. :partyman:
Ама Методиев няма цици, нали? :lol:
EDI - майстор
Ми нема, аз там акъл и части търся, циците другаде ги диря. :-D :lol:
Фитилчо - майстор
EDI написа:
Ми нема, аз там акъл и части търся, циците другаде ги диря. :-D :lol:
У вази ли? (жена ти чете ли форума? :lol: )
EDI - майстор
У назе, гледам си рахата, не ми се занимава вече с външни доставки :lol: А иначе жената поглежда, ама не чете. :lol:
cvetomir_77 - специалист
Ей, добре че има хора като вас, че да се разтовари малко човек. :partyman:
Фитилчо - майстор
EDI написа:
не ми се занимава вече с външни доставки :lol:
Еххх, ако знаеше навремето за Ебей :lol: :lol: :lol:

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: