Абе той ветреца отнася праха ама и тебе те отнася ако е зимата направо ще се обледениш . Аз оня ден си играх почти цял ден да уплътня къде каквото мога, че така духаше че в далечния край се усещаше течението направо беше ужасно, сега малко подухва но не е това което беше преди това де .
Стойката е от Практикер - на времето я взех мисля за около 30 лв. и не съм я ползвал много , ама върши работа - не е като без хич. За закачалката - пустото все не ми се изхвърлят старите работи и някак си сърце не ми дава нещо което все още може да се оползотвори да го изхвърля или унищожа . То затва и натурията е голяма защото все заделям де десчица, къде машинка която може и да не работи , ама все някой болт може да се изкара от нея когато потрябва .И шкафчето е на най-малко 40 години щото аз от дете го помня , и миналата година му правих реставрация да го съживя и вкарам и него в употреба . А колегата ZEDYCUS то и моята мечта не е още осъществена, ама полека лека се опитваме да я постигнем . Има още много какво да се желае докато я докарам до моите мечти Но като за хоби пак не е малко .
Длетата са от неръждавейка правени от човек от Ловеч и бяха пуснати в продавалника преди може да има и година .Преди 3,4 месеца пак мярках негови , ама по малко на брой -само една кутия . Тези отгоре дето не се виждат усуканите във шаека са на Гуевски ама нямат поставка още .