Всичко за дърводелството
Lisko - майстор
радиус, евала! Много мераклийска изработка!
EDI - майстор
Ааааа, страхотен резултат, браво. :supz: :partyman:
kendal - специалист
Много ми харесва Radius,майсторска работа.
ZEDYCUS - майстор
И на мен ми хареса парапета, също и гледката. :partyman:
radius - майстор
Твоята няма как да я бия. Мерси на всички, от устата на майстори са още по-сладки похвалите.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
[quote=radius post_id=1021536 time=1586761532 user_id=45301...
Точно така исках ....
[/quote]

Мооже да се подпре чаша на тоз парапет... Браво! Много бива!
Andri01 - майстор
За нищо не става. Чаша ще сложиш,ами мезето,салатката? Трябваше поне 60 санта да е широк,че да върши работа. Язък за матряла :(.
П.С.: Браво градски,наистина готино ,сделано с мерак и ръЦиЦки. Ако не е тайна,къде ти е бахчата? Вижда се морето и после баири?! :) :partyman:
kendal - специалист
пон апр 13, 2020 7:13 pmAndri01 написа:
За нищо не става. Чаша ще сложиш,ами мезето,салатката? Трябваше поне 60 санта да е широк,че да върши работа. Язък за матряла :(.
П.С.: Браво градски,наистина готино ,сделано с мерак и ръЦиЦки. Ако не е тайна,къде ти е бахчата? Вижда се морето и после баири?! :) :partyman:
Ева го ,до сега се"зверих"море не видях на снимките на radius, :? .
radius - майстор
Малко ти е ваксината. :) Абе море и аз не виждам. В Орешак е. И за съжаление чаша ще стои опасно, че горната греда е с било. Така реших, че е по-добре като вали да не задържа вода. На снимките не се види билото, щото съм му обрал ръба, да не ми ръби :-D като се подпирам.
М/у другото тоя парапет е общо към 7м. , а за долния етаж съм направил материал по същия модел за още 18м на верандата :rolleyes:
Ама ще си чака реда, че сега е оградата.

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: