• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 165
Всичко за дърводелството
Ивелин1 - специалист
Здравейте колеги.
Някой има ли идея, къде мога да намеря готови залепени плоскости, ако може да са чамови (за едни маси) :?: :? .
Трябва да са от Стара Загора или да може да се поръчат по интернет!!! Трябват ми спешно.
Търсих из homemax, bagira, praktiker, praktis, но само в homemax има някакви, но са много скъпи!
Ще съм благодарен на всички, които ми помогнат
plamen6703 - майстор
Как да ти помогне някой като не си казал до каква цена се простира търсенето ти и каква е скъпата за теб цена в "homemax" :wink:
Ивелин1 - специалист
Аз търся три плота 2200/600mm,трябват за три маси. Масите искам да са чамови, затова смятам че и плота трябва да е чамов.
Цената ми за един е готеролу 50 макс. 70.
Но аз не знам каква им е цената принципно!!!
Кажете каква е нормалната цена?
EDI - майстор
Няма да стане за тези пари, освен ако не си купиш дюшеме и не си го слепиш и обработиш.За маса ти трябват поне 30 мм, а за този габарит на плота поне 40 мм.Купуваш си талпи 40 мм и си слепваш, това е пътя.Готови плотове има, в КИМИ 1 плот 3000х30х600 е около 100 лева.
Ивелин1 - специалист
По принцип сам си лепя плтовете. Но до сега не съм лепил със такъв размер и за това реших да са готови плотове.
Но ака знаете някой сайт или магазин за да разбера горе долу каква им е цената.
Каква цена според вас си струва да платя за един такъв плот? :?
Изобщо струва ли си да се поръчат готови или да си ги лепя сам. :?: :?: :?:
EDI - майстор
Ако е интериорна маса се лепят, за екстериорна не е препоръчително.Сега, кое е по- добре самоделен или купен е въпрос на налични в работилницата ти качествени лепило и стяги.Аз предпочитам да си ги лепя, но често нямам време и вземам готови.За маса определено бих си го слепиш сам.Виж в КИМИ 1, купувал съм от тях, работят добре.
Ивелин1 - специалист
Добре благодаря.
От кими 1 как пазаруваш. Имам предвид ходиш до склада им или ти ги пращат по куриер.
Но по куриер ще струва сигурно много.
Колко струва доставка до Стара Загора? :?:
EDI - майстор
С куриер ми ги доставят.Таксата зависи от габаритите.Обикновено от Батак до Ямбол ми излиза материала между 20 и 40 лева, зависи какво вземам, но не вземам малки количества.До сега съм купувал дължини до 2 метра.До скоро в Ямбол нямаше никъде хубав рендосан материал, но скоро откриха Практикер и сега по- биват нещата.
Ивелин1 - специалист
Сега видях, че пише че има безплатна доставка. Но при теб не било така. :? :? :?

Прикачен файл

Screenshot_20170904-211544.png
EDI - майстор
Това е от скоро, от около година, едно време нямаше, когато си купувах.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 165

Тема "Тема за бързи въпроси и отговори в дърводелството" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: