• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 180
Всичко за дърводелството
Фитилчо - майстор
Това дето е пуснал алцек са детски играчки :? не бих дал и 10 лева за тях.

Не можа да разбереш, че е по хубаво да си купиш в месеца/два месеца/три един читав инструмент, отколкото 3 боклука ...
cvetomir_77 - специалист
Защо не поискаш оферта от Николай (Kumay), както и съвет, каква машина да си купиш. Аз лично мисля, че никога няма да те излъже.
Георги Иванов(алцек) - специалист
Послушах съвета на Еди,утре машината ще е в къщи.
Здравейте!Да се похваля и аз,ексцентрик шлайфа пристигна,изпробвах го и останах много доволен от работата му.Благодаря на колегите за съвета,най-после и аз да си взема нещо хубаво,че Фитилчо постоянно ме критикува. :)

Изображение
nikolson - майстор
От мене честито. Погледни трябва ли регистрация за удължаване на гаранцията. И дали е вписан ол-инклузив-вземане и връщане от/на адрес.
Регистрирах машината в Ташев-галвинг и сега гаранцията е 3 години.

"И дали е вписан ол-инклузив-вземане и връщане от/на адрес."
А това за какво е ?
nikolson - майстор
Малко неправилно съм се изразил. Просто първо го видях на сайта на Фестуул, ама смисълът е същият.
http://www.tashev-galving.com/servizotvrata
EDI - майстор
Да ти е честита новата машинка :partyman: .Сигурен съм, че ще останеш доволен от работата и.Аз поне съм много доволен, затова го препоръчвам не само тук, а и на други приятели, като стане приказка.Не е много скъп, а върши идеална работа.Купувай си хубави шкурки и няма да имаш никакви проблеми.Аз ползвам БОШ-овски, бях си купил 10-15 пакета от ПРОДАВАЛНИКА, от продавача от Русе, сега сигурно до 100 годишнината си ще имам дискове. :lol:
griffin - майстор
Еди колко са шкурките кат цена?
EDI - майстор
А сега де, не помня :? .Май пакет от 5 идваше 2 или 3 лева.Той още продава в продавалника.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: