• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 193
Всичко за дърводелството
Георги Иванов(алцек) - специалист
Че какво му е на Раховеца ?
cvetomir_77 - специалист
Аз преди 10 години го изхвърлих (Раховеца) на вторични суровини и от тогава се "родих"
EDI - майстор
За сега РАХОВЕЦ-а ще се ползва, на доста годинки е, но работи идеално.На тъщата е, не си го дава. :-D КЕНДАЛ, с видии е напраскано, приготвих и дървени тапи да набия, ама съм ги забравил.Сетих се чак оня ден, като закарах долапа. :? Шефа ми пили 10 минути, ама му мина За жалост така ще си остане вече.
iavor - специалист
Поздравления EDI и "шефа" да те почерпи за отлично свършената работа =D>
cvetomir_77 - специалист
"Идеята беше с две вратички и когато им направих таблите и ги сглобих, жената рече, че не ще врати а чекмеджета :prayer: .Та се наложи да удължавам от двете страни лицата да паснат на размер"

Това не го разбрах. Аз в подобни случаи правя "скрити" чекмеджета - отпред вратичка, която като отвориш имаш чекмеджета -

Прикачен файл

IMG_20151110_214647.jpg
kendal - специалист
И така е добре,другия път да слушаш Шефа ,ха наздраве за хубавата работа.Към колегата Цветомир 77 предполагам че е ползвал готовите врати за чела на чекмеджетата които е направил в последствие,не му е стигнал размера и е добавил допълнителен фриз от двете страни на челата ,поне това разбрах и видях на снимките :)
EDI - майстор
Цецо както казва Кендал стана.Двете чела трябваше да са вертикални - две вратички на шкаф, но ги завъртях за станат чела на долапите.Понеже размера идва малък, от двете страни на всяко чело съм залепил по една дъсчица, личи си на снимката.Затова и таблите изглеждат малко къси.Тия скрити долапи не мога да ги направя, понеже вратите ги монтирам вътрешно с обикновени панти и няма как да направя такива долапи, ще опират във вратите.Пък и Шефа иска големи и дълбоки долапи, тави щял да слага.
Кендал, аз Шефа го слушам, ама понякога разпорежданията идват късно, след като нещо е направено, та трябва да се поправя някак си :lol: .
lavka86 - специалист
Браво и от мен Еди. Понякога стават и такива работи, направиш го, виждаго Шефа и иска нещо друго.
Скоро ще кача и аз малко снимков материал. :partyman: :supz:
Фитилчо - майстор
Решетката най много ми хареса, но аз съм си минималист по дизайн :)
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: