чет ное 16, 2023 11:14 pmАл_ написа: Всъщност, предвид посочената цена от mavryt4o(изненадах се), сравнена с, примерно, промоционалните цени на дикар на бош - фройдът печели по точки и по отношение на цената пред синята серия. Да не говорим пък ако намесим цената на топ прецижън.Вярно толкова ресурс хвърлихме за скапаните дискове. Аз тренирам за психично здраве
Спрямо син бош/червен фройд, предпочитанията ми, макар и от гледна точка на лаик(защото при мен дори не е и хоби -
просто миризмата на дърво ми действа успокояващо), определено са в полза на фройд.
mavryt4o, още веднъж много благодаря за насоката![]()
cvetomir_77, разгледах го диуолта - май е въпрос на няколко винта и побългаряване с флекса за да завърти без проблем 254. Нямам такъв диск, иначе за спорта бих опиталче и частите за модификация не са скъпи (е, тук, естествено, ги няма). От диска им и аз останах с добри впечатления. Мисля да пробвам и тези с повече зъби от същата серия. И цената им е добра.
Дайте сега малко снимков материал по темата, че се отплеснахме. Знам, че имате![]()