• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 180
Всичко за дърводелството
jika777 - напреднал
griffin написа:
Еди колко са шкурките кат цена?
0,24лв 1бр. без доставката е от русенеца
в алати и баш майстора са по- 0,32лв за 1бр.
griffin - майстор
А марка и представяне?
При мен наблюдавам че евтините много често имат нееднородни зърна и се получават надирания които изискват повече шкурене. Освен това в повечето случаи шкурката тръгва прекалено агресивно за едрината си и бързо се "затъпява" така да го кажем :-D
jika777 - напреднал
griffin написа:
А марка и представяне?
При мен наблюдавам че евтините много често имат нееднородни зърна и се получават надирания които изискват повече шкурене. Освен това в повечето случаи шкурката тръгва прекалено агресивно за едрината си и бързо се "затъпява" така да го кажем :-D
Производител: SMIRDEX (Гърция)
Анонимен1
Мисля, че за тези става дума:

http://olx.bg/ad/bosch-shkurki-za-eksts ... 0923fb559a

Аз поне мисля от тук да си закупя, като пристигне машината.
EDI - майстор
Да, за тези шкурки става дума.Вдигнал съм май цената.Само марково да се ползва, че на другите и велкрото не струва и диска бяга.
griffin - майстор
EDI написа:
Да, за тези шкурки става дума.Вдигнал съм май цената.Само марково да се ползва, че на другите и велкрото не струва и диска бяга.
Еди мерси :-D, запасих :weedman:
Bradley - специалист
Комбиниран spokeshave Stanley #60
че много ще ми улесни живота като правя дръжки за ножове и брадви...

Изображение
Изображение

ще дебна из ибей за добра цена и скачам :-D
nikolson - майстор
Тези двойните са редки и много скъпи. Две отделни са по-евтини от това. Ъпдейт/тунинг е друг вариант, но не е по-евтин.
Chefo77 - майстор
Някой може ли да каже хубави неща за Bosch GHO 26-82. И основно - дали е толкова по-добро от сегашния ми 900 ватов Айнхел, който сваля 3 мм и не ползвам особено често?
profesionalist_wood - майстор
Рендето не е лошо. Намира се едно на 1000 рендета....
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: