• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 68
Всичко за дърводелството
colyo - специалист
Ако си готов да прежалиш някой лев......http://www.leevalley.com/US/Wood/page.a ... at=1,43513....колегата си поръча 2-те от снимката и е много доволен. По 20-ина долара бяха.
profesionalist_wood - майстор
Камартон при подуене нали? Или на Илиенско шосе?
colyo - специалист
.....в Бургас по пътя за 5-ти километър вляво.
profesionalist_wood - майстор
Утре ще проверя в София,не знаех че си от Бургас поради недоглеждане,дано да си купя,че днес изхарчих сто лева за инструменти за домашни цели :)
Георги Иванов(алцек) - специалист
Здравейте! Днес имах малко свободно време и поработих по масата:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Утре мисля да изправя масата вече на крака,ако моята половинка не ми намери друга работа :) Защото днес ми отне половината ден с едни полици и поставки за цветята и.
Георги Иванов(алцек) - специалист
Здравейте! Днес пак поработих по масата:

Изображение

Изображение

Изображение

Цепих една стара талпа за котела и тя се откърши по странен начин,и веднага видях в нея дръжка за линеала.
Последна промяна от Георги Иванов(алцек) на съб ное 30, 2013 10:01 pm, променено общо 1 път.
bimbaeco - майстор
Браво, напреднал си бая.
Ще подсилваш ли плота с ребра, за да не увисне след време под тежестта на фрезата?
Последна промяна от bimbaeco на съб ное 30, 2013 8:32 pm, променено общо 1 път.
big_death - специалист
Готов си вече за премеждия - можеш да си "джъткаш" през свободното време ! :prost:Може на двете късите страни от вътре на плота да лепне 2 кошака -3х3см. , мисля че ще е достатъчно.
EDI - майстор
Браво, добре се очертава масата. :partyman: Тези дни се каня да ви покажа снимки, как си ползвам моята маса за абрихт, ама още не съм готов за публика. :lol:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 68

Тема "Маса за оберфреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: