• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 25
Всичко за дърводелството
cvetomir_77 - специалист
Твоята снимка нещо не мога да я видя. Ето това е моят. От ляво на ключа има едно маншонче, в което се намира нещо като "автоматичен бушон". Моят няколко пъти се е изключвал, като го напъна, даже веднъж подмириса малко, но все още работи. :mrgreen:

Прикачен файл

IMG_20151029_110054.jpg
profesionalist_wood - майстор
cvetomir_77 написа:
Твоята снимка нещо не мога да я видя. Ето това е моят. От ляво на ключа има едно маншонче, в което се намира нещо като "автоматичен бушон". Моят няколко пъти се е изключвал, като го напъна, даже веднъж подмириса малко, но все още работи. :mrgreen:

Това което си го показал е същия модел циркуляр който го имам :-D
cvetomir_77 - специалист
Натисни по-стабилно върху маншона и опитай после да го включиш. Ако и тогава не тръгне значи наистина е "бегал".
Нищо не стана като го натисках :? Вече ще требе да мисля за пренавиване на мотора :x
Твоя на колко години е?
wanderer - специалист
нали е четков мотора? любопитен съм какво е състоянието на четките. виж първо какво е изгоряло и дали ще се намери от някъде за приспособяване.
cvetomir_77 - специалист
Ето това е мотора на GÜDE. Струва 44.49 EURO в Германия. Колко обаче ще е доставката в България не е известно. Тук пише коя част колко струва : http://www.guede.com/cgi-bin/twinklecom ... itcount=0&

Прикачен файл

902_233378.jpeg
902_233378.jpeg (16.19 KиБ) Видяна 1045 пъти
сигурен съм че ще ми стъпи на 100 лв при положение че го купих намален от 450 на 250 лв :?
griffin - майстор
Профи няма ли строителни циркуляри ма по ниски цени на старо?
Там поне мотора е индукционен.
Аз оня ден забърсах едно такова метабо за 50 евра и много сериозно мисля да си правя сносен циркуляр от него, мотора с монтиран диск почти не се чува :-D
wanderer - специалист
  • колеги, имам питане относно един циркуляр. преди няколко месеца имаше обява в OLX, но не се продаде, случайно съм запазил телефона на продавача. не е продаден още, а и не ми е далече, така че мога да отскоча да го погледна при възможност. извинявам се че нямам реална снимка

https://www.surplex.com/en/m/7/elu-ets- ... 46057.html
  • много прилича на този, но този е модел ETS 31, а този който гледах е ETS 33. единствената визуална разлика която намирам е по мощен трифазен мотор, и канали в плота за ETS 33. въпроса ми е: какво е вашето оношение към тая марка. всичко хубаво-лошо за нея е добре дошло като информация.
griffin - майстор
Това доколкото знам е профи техника, електра имат точно същия циркуляр диска се придърпва към тебе.
Лично на мен тоя модел хич не ми допада.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 25

Тема "Циркуляр" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: