Всичко за дърводелството
mim - специалист
аз си дръпнах файлчето на Велси :-D , разархивирах, вътре има едно "прочети", изпълних 2та реда инструкции и тръгна

обачееее, тая програма е толкова антиинтуитивна, много хубави неща прави, обаче пусто не мога да начертая 1 коруба с 2 вратички, не мога да направя горната плоскост да стърчи от страниците, не мога да вдигна дъното... не мога да сложа средно рафтче, изобщо голяма мъка

и май ще си минавам на "начертай си сам" и "сметни си сам"
bou81 - специалист
Велси не можах да я подкарам. Ако може да ми пратиш линк за Solid Works
Харалампи - специалист
Аз пък си работя като пич с Woody. Не знам защо не можете да я инсталирате. Някъде бях дал подробно обясненние как се инсталира. Потърсете го. Не би трябвало да ви иска никакви кодове. По принцип защитата е с хардуерен ключ на USB порт. Кракът решава проблема и при инсталирането не трябват никакви пароли.

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... y&start=15
Харалампи - специалист
Като му свикнеш е лесно. Обаче има много тънкости, които трябва и аз да открия все още. За грубо проектиране е добро и става бързо. Дава добра визуална представа чрез 3D модел, който може свободно да се върти. Обаче не преизчислява автоматично размерите (нещо на което честно казано разчитах). Наложи се да включа коригиращ хардуер към софтуера. В ролята влезе майка ми, която има много свободно време и много стаж като технолог в машиностроително предприятие. :roll:

Та така работата потръгна.
Carpentercho - напреднал
Само да попитам как се работи с autocad наскоро я изтеглих и не мога да я разуча напълно :? бихте ли помогнали :?: :)
velsi - Почетен майстор
Carpentercho написа:
Само да попитам как се работи с autocad наскоро я изтеглих и не мога да я разуча напълно :? бихте ли помогнали :?: :)
Трудно е така да ти се помогне. Търси някаква документация на български и чети. Има също доста клипчета по YouTube и другаде. Гледаш и пробваш. Само така ще се научиш. Или някой да ти покаже.

Тема "Woody 2.0 & sawyer 1.6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: