• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко за дърводелството
Alexey1980 - специалист
Здравейте колеги. Ето какво направих тези дни. Основата е от черница, а напречните стъпала от шишове за ядене. Малко трудно беше докато я сглобя. В момента е пълна с вода, да за се напои дървото малко. След 3-4 дена ще я сменя с ракия. :-D

Прикачен файл

Без име.jpg

Прикачен файл

Снимка0200.jpg

Прикачен файл

Снимка0199.jpg
cakev79 - специалист
Добре си го направил,но какъв е смисъла от една гола стълба?Аз затова още кротувам,нямам идея нещо.
Alexey1980 - специалист
Е, чакай де още се уча. Пък и шишето е малко. Трудно се работи, защото не знам какви приспособления да си направя. Щипки, шишове и какво друго. Няма от кого да видя или да си купя.
cakev79 - специалист
Оооо,аз намирам косури,но още не съм се впуснал.И аз нямам инструмент,но ще пробвам някои ден...
Alexey1980 - специалист
Хайде няма ли други, които са се занимавали с такова хоби? Да видим кой какво може. Може да споделим някакъв опит. :partyman:
Alexey1980 - специалист
Здравейте. Хайде още шишета от мен, тази вечер го сглобих. Е, все още не съм се специализирал да добавям и човече вътре. Някой ден. :)

Прикачен файл

Снимка0246.jpg

Прикачен файл

Снимка0245.jpg
Джоров - напреднал
Alexey1980 написа:
Здравейте. Хайде още шишета от мен, тази вечер го сглобих. Е, все още не съм се специализирал да добавям и човече вътре. Някой ден. :)
Здравей ще бъде интересно да видим инструмента
професионал - специалист
А едната пречница къде е?
Alexey1980 - специалист
Ами не можа да влезе. Преди да я сглобя вътре, беше пробвана отвън - на сухо. Но, какво стана не знам. Обаче, трябва да се пробвам и някакво човече вече да слагам вътре.
Alexey1980 - специалист
Направена е от два вида дърво - черница и салкъм. Със мини-горелката го обгорих малко и зашкурих.

Прикачен файл

Снимка0267.jpg

Прикачен файл

Снимка0266.jpg
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "дървен фигурки в стъклено шише" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: