brunder написа:сно значи казваш ,че е полезна машина ,но еинхел не ти харесват.И други мнения приемам.НО от това което каза значи е хубава и читава машина.Ако искаш даи ми някои линк до 270 лв подобна машина която мислиш че става за хубава хоби машина.Специално за зегетата Ейнхел и аз имам такова от Метро за 33лв. Двигателят излезе много читав и още си бачка(вече 5 та година) ама редуктора се поизноси и вече много криви. Лани взех Спарки 85 и си е друго нещо но много неудобно. Та за зегетата на Ейнхел явно не са лоши щом има и друг сполучил. Моето е модел бавария BPS 520E.
В момента имам ъглошлайф '' райдър'' 900вата - който мога да кажа че една година си го ползвам без никакви ядове , дори като се има предвид смешната сума 45 лв. Купих си и зеге - същата марка ,но не издържа на натоварването и за един месец се спомина ( естествено не мога да очаквам кой знае какво за 22 лв ) сега съм се спрял на един много готин модел Макита мисля че беше към 160 лв . Винтовера ми е същата марка ... каквото да си говорим работя и с професионален винтовер, пак макита , няма нищо общо . Нито в бързината нито в силата . Предполагам който има такъв винтовер ( райдер ) знае проблема с батерийте .Моя го реших така ; купих си от млад техник кабели много меки мисля ,че са със силиконово покритие , букси , акомулаторна батерия 3,3 АЧ 12 волта и щипчици . Батерията я всех точно такава защото зарядното зарежда 400 мили мапера /ч и всъщност с оригиналното зарядно си я зареждах . Останалото е ясно . Издържа почти цял ден работа , но работа ! Купих си Фреза правена - сполучливо направена

Така засега нямам много време да пиша повече . дано съм бил полезен .