Всичко за дърводелството
Привет на всички майстори.Радвам се ,че и аз вече мога да се включвам в темите.Съжалявам,че първото ми включване е с молба.Нека колегата,ако мже да ми изпрати ключа за оптимик на bai_dobre69@mail.bg Благодаря предварително.
bjdbjd - напреднал
taxi855 написа:
Аз използвам тази: optimik . На български е. Ако нямаш ключ можеш да работиш с до 30 детайла. Разполагам и с ключ , ако искаш. Само не знам как да ти ги пратя, можеби на имейл? ( stoyan_krastev76@abv.bg ) А имам и ръководство за програмата. Между другото работата с тази програма е много лесно, но в началото има няколко тънкости за въвеждане на материала. Аз когато я използвах за първи пит бая се изпотих докато му хвана цаката, но след това е доста приятно да се работи. Програмата смята канта, припредварително въвеждане на данни може да смята всички разходи по изделието: винтове, обков и др.
Колега, а за коя версия е ключа , който имаш? И същата версия от офсайта им може ли да се дръпне?..
taxi855 - специалист
Програмата я имам от доста време и не знам коя версия е. Изписвами 0.0.0.0. :? . Бях я изтеглил от торент сайт, а ключа ми го дадоха после.
При мен ключа задейства Optimik2.36 ,за което съм много благодарен на колегата Taxi855.
bjdbjd - напреднал
taxi855 написа:
Програмата я имам от доста време и не знам коя версия е. Изписвами 0.0.0.0. :? . Бях я изтеглил от торент сайт, а ключа ми го дадоха после.
Ами супер, ще може ли и намен да го пратиш този ключ на bjdbjd@abv.bg
plamen6311 - напреднал
може ли да помоля taxi 855 да ми изпрати и на мен програмата, ключа и ръководството за употреба на plamenty@dbv.bg. Отдавна се опитвам да работя с някаква разкпояваща програма но каквато и да инсталирам все не става и до сега продължавам с листа и молива. Предварително благодаря.
taxi855 - специалист
Ще стане след 14.05. Не съм си в къщи.
plamen6311 - напреднал
Благодаря много за бързата реакция и отзивчивост. Ще чакам след 14.05. и ще се радвам ако имам работеща такава програма. Още веднъж предварително благодаря.
SoWhat - специалист
В www.mebelist.com има цяла тема по въпроса.
taxi855 - специалист
SoWhat написа:
В http://www.mebelist.com има цяла тема по въпроса.
Направо пишман станах, първо искат регистрация за да мога да видя каквото и да било - добре, направих си регистрация. После за да видя снимки, линкове и др. трябва да имам 6 поста! Е как да коментирам като не мога да видя нищо?

Тема "Програма за разкрой-как да работим с нея" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: