Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Хих, благодаря :lol: я да те "подразня" благородно - взех го на половин от действителната цена.Днес чакам да го доставят.
EDI - майстор
Шлайфа го няма втори ден, май няма да ми го пратят, що ли така :? :lol:
ZEDYCUS - майстор
:-D Не си почерпил, затуй. :partyman:
EDI - майстор
:lol: Абе, други съмнения имам аз, ама ще ги споделя публично по-късно.Ще почакам още малко, че да видим.В сряда сутринта се обадиха, че го пращат.
batkotony - специалист
Ох,Еди,дано не си станал жертва на измама... :sad:
EDI - майстор
А, не е измама, друга е причината.В сайта, от който я поръчах си бяха объркали цените и бяха сложили два пъти по-ниска цена от нормалното - 227 лева.Приеха ми електронната оферта във вторник и на другия ден, сутринта в сряда, един младеж ми звъни и вика, днес го пращаме, утре идва.Викам, добре, ще чакам, но с едно на ум, че може и да не го пратят, ако се усетят как са сгафили с цената.Все пак си помислих, че макар да се усетят, може да са коректни и да я пратят.След обяд в сряда са се усетили и вече бяха променини цената на машината на сайта на 405 лева, колкото е около нормалната за Европа.И сега още си чакам доставката :lol: Не съм я платил естествено.Дето се вика, здраве да е. :partyman:
Chefo77 - майстор
Пак си е измама, Ако и да не го таксуват така. Ако са коректни и не искат да го мислиш за такова, да ти искат само 227 лева за машината...
EDI - майстор
Ами, коректни, вятър.Ето го електрониня магазин, от който я поръчах - http://www.onlinemashini.bg/6layf-lento ... ppach/5371 .Спокойно ви съветвам да не си поръчвате нищо.Както казва един колега тук от форума, докато си хортувахме по темата, нямат нищо в наличност, а чкат някой нещо да поръча.Освен това се оказа,че машината я няма на склад дори при вносителя ТАШЕВ ГАЛВИНГ, та не знам как са имали намерение да я пратят. :lol: Е, ще компенсирам с някоя друга машина, но взета от хора, от които купувам редовно, нали съм заделил парите вече, няма да се отмятам, я :lol:
profesionalist_wood - майстор
И аз чакам чизълите ама ще дойдат чак в средата на Май а ме излъгаха че идвало за 1 седмица...Оправдаха се че нямало в наличност :lol: Добре че не съм платил нищо.
profesionalist_wood - майстор
Ако искаш такава машина,продават за 150 лв на ,,ФЕРМ,, на бул.Сливница,до Училището за приложни изкуства СХУПИ(завърших това училище) и съм доволен от машините им :wink:

Тема "Нова придобивка - акумулаторен циркуляр МАКИТА HS300DZ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: