ZEDYCUS написа:900-5 :2 = 447-4= 443mm при две врати, при пробиването на отворите се съобрази с дебелината на страницата.Те това е отдговор кратко и ясно и разбрано.

ZEDYCUS написа:900-5 :2 = 447-4= 443mm при две врати, при пробиването на отворите се съобрази с дебелината на страницата.Те това е отдговор кратко и ясно и разбрано.
ср ное 02, 2016 3:53 pmmavryt4o написа:Здравейте, някой може ли да ми помогне понеже имам 25мм вратичка и 25мм страница искам да го направя с панта ниско рамо, обаче незнам на колко да направя отвора "C" и каква панта мога да използвам?ZEDYCUS написа:Ванка кой модел панти се ползва за 25мм вратички .Искам да припокрива изцяло корпус от пдч 18мм квадрат 60на60смАко се чудиш какво съм писал да превеждам.
![]()
чет ное 30, 2023 4:53 pmIvan8798 написа:Трябват ти панти, които са предназначени да покриват такава дебелина страница, не гледай, че пише за 25мм вратичка.ср ное 02, 2016 3:53 pmmavryt4o написа:Здравейте, някой може ли да ми помогне понеже имам 25мм вратичка и 25мм страница искам да го направя с панта ниско рамо, обаче незнам на колко да направя отвора "C" и каква панта мога да използвам?ZEDYCUS написа:Ванка кой модел панти се ползва за 25мм вратички .Искам да припокрива изцяло корпус от пдч 18мм квадрат 60на60смАко се чудиш какво съм писал да превеждам.
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: