Всичко за дърводелството
todor_tsanov - специалист
извинявай но майка ми почина март 1983 година

Прикачен файл

Без име.jpg
stentop - специалист
Борислав Живков Терзиев, роден на 28 август 1979 ЕГН 7908284526
Живее в Асеновград, кв. Долни Воден, ул. Родопи No. 42
Лицето пуши и пие. Ръст 176см, 70кг, кестенява коса и зелени очи. Отличителни белези: татуировки на двете рамена. Обича да ходи на риболов. Завършил средно.
С прекъснати здравноосигурителни права. Има плътни 12 години на неплащане... от 2000 година. Не живее в бедност, но като типичен представител на циганската общност няма навика да "внася" нищо в държавата. Ако все още кара Хонда PB 9535 BA може да я продаде и да заплати някоя вноска :-D

Гледам си дарил твои дърворезби за болно дете... (хитра реклама вероятно) ако се съди по това какво злобно човече си
Последна промяна от stentop на нед яну 20, 2013 9:59 pm, променено общо 2 пъти.
bulhomes2 - майстор
Прикачен файл:
025608319.jpg
025608319.jpg (101.55 KиБ) Видяна 2216 пъти
jekasus - майстор
Тани написа:
Поне си пиши на родния език , за да можем да го пуснем през Гугъл за превод! Езика на който пишеш НЕ СЪЩЕСТВУВА ! Пиши ПРАВИЛНО на македонски , сръбски или какъвто ти е родния език!

И спри да обиждаш! Никой не те е обидил тебе!
Надявам се че повече предупреждения няма да има?
galin56 - специалист
stentop написа:
Борислав Живков Терзиев, роден на 28 август 1978 ЕГН 7908284526
Живее в Асеновград, кв. Долни Воден, ул. Родопи No. 42
Лицето пуши и пие. Ръст 176см, 70кг, кестенява коса и зелени очи. Отличителни белези: татуировки на двете рамена. Обича да ходи на риболов. Завършил средно.
С прекъснати здравноосигурителни права. Има плътни 12 години на неплащане... от 2000 година. Не живее в бедност, но като типичен представител на циганската общност няма навика да "внася" нищо в държавата. Ако все още кара Хонда PB 9535 BA може да я продаде и да заплати някоя вноска :-D

Гледам си дарил твои дърворезби за болно дете... (хитра реклама вероятно) ако се съди по това какво злобно човече си
Хайдее, stentop и ти се изложи - Как ще е роден 1978 година, а ЕГН-то ще почва с 79? :?
kuger - майстор
Имам познати от малко по-горното Воден :-D. Не ги винете, те са "българи" с югоизточно самосъзнание, не знаят съответния /югоизточен/ език, та камо ли българския. Не ги упреквам, така са научени.
За дърворезбите - хвала, аз и половината не мога.
nikolovvd - майстор
Според мен пише на телефон/смартфон и ползва някаква преводачка от маймуница на кирилица. :? И аз опитах веднъж от телефона, но се отчаях като видях какво се получава. :wallbash: От тогава само на клавиатура. :mrgreen:
А ако си ядосан и бързаш - никой не може да разбере какво съм писал. :weedman:

Тема "здравеите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: