Всичко за дърводелството
cvetomir_77 - специалист
Обаче 70 лв за доставка ми се виждат много за стока която струва 23.50 лв.
пишман_майстор - майстор
Да, до Бг е кофти. Освен с куриер от типа на Гъбко. Или да се поръчат повече бройки да речем 10 парчета :-D
griffin - майстор
пишман_майстор написа:
От линка колега. Ще дойдат директно на адреса ми ( в Германия ) . Всъщност фирмата гледам прави доставки до доста държави . Погледни този линк накрая http://www.rubart.de/popup_content.php/coID/1
П,п, забелязах, че не се отваря пак линка от предния ми пост http://www.rubart.de/DeWalt-DT1155-QZ-B ... 33281.html
Мерси колега :)
може би на мен ще ми е по-далавера да поръчам, само първо да се оправя с тоя немски и да намеря колко ще искат за доставки :lol:
пишман_майстор - майстор
Според описанието диска е 600гр. Имаш доставка до Франция за 9 ойро ако е до 2кг. Т.е. сега си поръчай три ( общо са 1.800кг ) поне да знаеш за какво ще ги даваш .
griffin - майстор
Аз исках да потърся за големия ми циркуляр ако имаше дискове на итересни оферти :)
Тия са ми малки, мерси за линка, оправих се криво ляво, но не видях нищо дето да ми хареса :).
пишман_майстор - майстор
Ако знам някакви данни (диаметри, зъби, наклони , какъв тип зъб, дебелина каква, обороти) , мога да поровя в свободното си време и да видя .Не е казано, че ако няма при този, няма да има при друг доставчик нещо добро и на добра цена разбира се.
cvetomir_77 - специалист
И аз бих си купил, но не ме устройват цените. Трябва ми поне 48 зъба, 250мм. От Троян си купих сравнително качествен (на разпродажба) за 40 лв.
пишман_майстор - майстор
Ще говоря по спомен. Нямаше ли търговец в ОЛХ да предлага дискове на ДиУолт ? От Русе мисля беше . Да провериш ли...като цени нещо около 50-те лв бяха, но броя на зъбите май 80...
cvetomir_77 - специалист
55 лв + 5 лв минимум за доставка. Не е като 40 лв на място. Търся нещо наистина изгодно :).
nikolson - майстор
cvetomir_77 написа:
55 лв + 5 лв минимум за доставка. Не е като 40 лв на място. Търся нещо наистина изгодно :).
Прикачен файл:
bosch.PNG
bosch.PNG (4.38 KиБ) Видяна 4873 пъти

Тема "Elu PS274" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: