Всичко за дърводелството
emosms - специалист
joroantonov написа:
miliad написа:
Сигурно е късно вече, но тези биха могли да ти свършат работа.http://opus-44.com/products.html
Прав си, но цените са им меко казано високи!
+ тези които съм виждал, меко казано не изглеждат добре :)
Ама стига съм ги плюл, не провеждам кампания срещу този бизнес. Но е скъпо и изглежда доста изкуственяшко (дървесните декори)

Едноцветните, като ги погледнеш отблизо, как са груби и на бабунки... С какъв акъл излагат мостра на такава вратичка баш до мостра на едноцветна вратичка от акрил... Аз по-голяма антиреклама не съм виждал.

Фолираната едноцветна вратичка изглежда, меко казано - жалка като повърхност до акрила.
Дет' се вика "кел файда че има заобляния и т.н." като изглежда супер смачкана :D.
И цената, да речем да е минимум 1/2 , даже 1/4 от това което искат, че да си помислиш изобщо да направиш разчет за такова изпълнение (компромисно).
За тези пари, и от масив ще ти ги направи истински майстор.
joroantonov - специалист
Абе доста кухни съм правил с такива врати, много са си добри фурнированите, да не ги бъркаш с тези с пластмасовите фолиа?
miliad - майстор
Ей, човек разгледай сайта, почети малко. Това са само естествени фурнири и масив.
joroantonov - специалист
miliad написа:
Ей, човек разгледай сайта, почети малко. Това са само естествени фурнири и масив.
Така де, и аз за това се учудих че е толкова негативен. Едновремешния ми шеф им викаше "Полумасив" :-D

Тема "Фурнироване на мдф, шперплат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: